سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴
۱۸:۲۱ - ۲۸ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۶۱۴
میراث فرهنگی و صنایع دستی

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی:

هنرمندان صنایع دستی می‌توانند نماینده فرهنگ و تمدن ما باشند

میراث فرهنگی,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,میراث فرهنگی
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت:در هر گوشه از این کشور هنرمندان صنایع دستی ما می‌توانند نماینده فرهنگ و تمدن ما باشند و ما را در سراسر جهان مطرح کنند. 

به گزارش ایسنا، احمد دانیالی که ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی در محل موزه بزرگ خراسان سخن می‌گفت اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی از ادغام سه بخش، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل شده است و این در حالی است که کشور ما در دنیا با این سه بخش شناخته می‌شود.

 

وی ادامه داد: بخش گردشگری این سرزمین بسیار ارزشمند است زیرا اقلیم‌های مختلفی دارد و گاهی اختلاف دمای شمال و جنوب ما ۵۰ درجه است که این بسیار جذاب است. 

 

دانیالی عنوان کرد: کسی که در این حوزه و به خصوص در مشهد قبول مسئولیت این سازمان مهم را می‌کند این افتخار را دارد که به امام رضا(ع) خدمت کند و این افتخاری است که نصیب جناب آقای دکتر رهنما شد و امروز هم نصیب جناب آقای دکتر مکرمی‌فر می‌شود. جناب آقای دکتر رهنما در استان کارهای بسیار بزرگی را انجام دادند و از دانش خود برای ارتقای سازمان استفاده زیادی کردند و گزارش‌های ایشان نیز به خوبی موید همین موضوع است.

 

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه نگاه آقای دکتر مونسان تخصص‌گرایی، جوان‌گرایی و درون گرایی است، گفت: با توجه به این مهم ما از جناب آقای دکتر مکرمی‌فر درخواست کردیم و ایشان هم لطف کردند و پذیرفتند که در این مسیر ما را همراهی کنند. 

 

دانیالی خاطرنشان کرد: اگر ما در شرایط سخت توانستیم کار جهادی انجام بدهیم حتما امروز هم می‌توانیم این کار را انجام بدهیم و امیدواریم که با همکاری همه عزیزان این مهم در استان رقم بخورد و قدم‌های بزرگی برداشته شود زیرا امروز حوزه میراث فرهنگی در سراسر کشور نیازمند این فعالیت جهادی و حرکت هدفمند است.

 

بحران آینده استان می‌تواند بحران میراث فرهنگی باشد

مدیرکل سابق میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: اگر ساختارهای سنتی اصلاح نشود بسیاری از مشکلات ما ابعاد گسترده‌ای پیدا می‌کند.

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدرحیم رهنما که ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی در محل موزه بزرگ خراسان سخن می‌گفت در ادامه اظهار کرد: ما در این مدت کوتاه نتوانستیم به بسیاری از مشکلات قدیمی و چندین ساله رسیدگی کنیم و امیدواریم که در آینده این مشکلات برطرف شود.

 

وی افزود: ما به خصوص در زمینه ثبت میراث معنوی استان باید عملکرد بهتری داشته باشیم چون در این زمینه ضعف‌های جدی وجود دارد که باید تلاش شود تا آن‌ها را برطرف کنیم. پیشران توسعه استان زیارت و گردشگری است و مدیریت استان و مدیریت جدید سازمان باید در این خصوص توجه ویژه داشته باشند و گام‌های موثری برای رفع مشکلات و تقویت نقاط قوت بردارند.

 

رهنما ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی نماد هویت و فرهنگ جامعه است و در این مدت ما با هرکسی که تماس می‌گرفتیم و ارتباط داشتیم؛ همه با نیت خیر با ما همکاری می‌کردند و جای دارد که ما در این زمینه قدردان همه عزیزان باشیم.

 

وی تصریح کرد: سرمایه‌های مهمی در این دوره معادل بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای اولین بار به ما اختصاص پیدا کرد که قدم بزرگ و مهمی بود و باید از آن به خوبی استفاده کرد. 

 

مدیرکل سابق میراث فرهنگی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه بخش خصوصی اتفاقات خوبی در این دوره رقم خورد و ما باید از نمایندگان مجلس که با همراهی کردند تشکر کنیم زیرا با آنان نامه‌نگاری‌هایی را برای اختصاص بودجه ملی برای عطار و خیام داشتم که امیدواریم به خوبی به نتیجه برسد. 

 

رهنما عنوان کرد: ما متوجه شدیم که باید اختیارات را به سطوح پایین سازمانی اعطا کنیم زیرا آن‌ها به خوبی می‌توانند کارهای خوبی را انجام دهند و در همین راستا ما برخی از نمایندگی‌های شهرستانی را به اداره ارتقاء دادیم که قدم ارزشمندی بود. 

وی اضافه کرد: قراردادهایی را با نهادهای مختلف دانشگاهی از جمله جهاددانشگاهی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و علمی منعقد کردیم تا بتوانیم هرچه بهتر و بیشتر در جهت موفقیت سازمان از طریق فعالیت‌های علمی قدم برداریم.

مدیرکل سابق میراث فرهنگی خراسان رضوی با بیان اینکه انجمن‌های صنفی برای ما بسیار دارای اهمیت بودند، گفت: ما تلاش کردیم از این مجموعه‌های حمایت کنیم و زمینه را برای رشد آن‌ها فراهم کنیم و خود تنها وظیفه نظارت عالی را انجام می‌دادیم.

استانداری با تغییر مدیرکل میراث فرهنگی موافق نبود

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گفت: استانداری خراسان رضوی با تغییر مدیرکل میراث فرهنگی استان موافق نبود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سید جواد حسینی که امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی در محل موزه بزرگ خراسان سخن می‌گفت در ادامه اظهار کرد: چون موضوع تغییر مدیرکل میراث فرهنگی استان قدری رسانه‌ای شد و نکاتی مطرح شد که شاید در حق دو مدیر استان کمی ناروا باشد؛ من وظیفه خود می‌دانم که ماجرای تغییر مدیرکل میراث فرهنگی استان را در این جلسه تشریح کنم.

 

وی ادامه داد: میراث فرهنگی از ظرفیت‌های بالای بسیاری برخوردار است که مدیران سابق این حوزه از جمله استاد لباف خانیکی، مهندس زارع صفت و جناب استاد دکتر رهنما از جمله این سرمایه‌ها هستند و جای دارد که در این مراسم از هر سه عزیز که خوشبختانه حضور هم دارند؛ تشکر کنیم. دکتر رهنما از اساتید بزرگ رشته جغرافیا هستند و بسیاری از مطالعات راهبردی کشور در امور مربوط به مسائل میراث فرهنگی را طی چند دهه ایشان انجام داده‌اند که نکته‌ای بسیار مهم و ارزشمند است. 

 

میراث فرهنگی,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,میراث فرهنگی

حسینی خاطرنشان کرد:از طرفی جناب اقای دکتر مونسان این سیاست را داشت که در سازمان از نیروهای داخلی آن استفاده کند ولی ما از ایشان خواستیم که این سیاست را در استان ما اجرا نکنند که ایشان هم پذیرفتند اما در این بین رئیس دانشگاه فردوسی دکتر رهنما را به سمت رئیس مرکز پژوهشی زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کردند و مجددا ما از ایشان خواستیم که در این زمینه تجدیدنظر کنند، اما این بار خود جناب آقای دکتر رهنما از ما خواستند تا به این دانشگاه برگردند و به کارهای پژوهشی خود برسند.

 

وی عنوان کرد: در این میان اینگونه به نظر رسید که ما با جناب آقای مکرمی‌فر مخالف هستیم در حالی که ایشان از مدیران باسابقه و موفق استان هستند و نظر شخص بنده در خصوص مدیریت میراث فرهنگی از مدت‌ها پیش به ایشان بود. 

 

حسینی اضافه کرد: میراث فرهنگی سازمانی، ترکیبی، تلفیقی و فرابخشی است که این مساله مدیریت این بخش را سخت می‌کند زیرا ترکیبی از بخش‌های مختلف است و تلفیقی از حوزه‌های گوناگون را شامل می‌شود و در کنار آن برای مدیریت این حوزه باید با بخش‌های متفاوت و گسترده‌ای در ارتباط بود که اهمیت بسیار بالایی دارد.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه سهم بودجه میراث فرهنگی در استان در این دولت ۵۸۰۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: ۸۲۵ پروژه میراث فرهنگی نیز طراحی شده است که باید به خوبی مدیریت شود و امیدواریم در دوره جدید بتوانیم به خوبی در این زمینه عمل کنیم.

 

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی استان در شرایطی امروز پنجشنبه برگزار شد که طبق اعلام اولیه بنا بود در روز چهارشنبه برگزار شود ولی نهایتا به روز پنجشنبه موکول شد.

 

طبق اعلام برگزارکنندگان این مراسم باید در ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه آغاز می‌شد که با تاخیر حدودا یک ساعتی در ساعت ۱۱:۳۰ آغاز شد که این تاخیر طولانی مدت موجب اعتراض مدعوین شد و برخی از شرکت‌کنندگان نیز که برای شرکت در این برنامه برنامه‌ریزی کرده بودند بلافاصله پس از شروع مراسم، نشست را ترک کردند که محمدرضا حیدری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از آن جمله بود.

 

میراث فرهنگی,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,میراث فرهنگی

مجری برنامه پس از شروع برنامه با عذرخواهی بابت تاخیر در آغاز برنامه، برگزاری جلسه‌ای در استانداری را عامل این تاخیر معرفی کرد نکته‌ای که سید جواد حسینی معاون استاندار نیز آن را تایید کرد.

 

 

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

حکایت های اسرار التوحید اسرار التوحید یکی از آثار برجسته ادبیات فارسی است که سرشار از پند و موعضه و داستان های زیبا است. این کتاب به نیمه ی دوم قرن ششم هجری  مربوط می باشد و از لحاظ نثر فارسی و عرفانی بسیار حائز اهمیت است. در این مطلب از سرپوش تعدادی از حکایت های اسرار التوحید آورده شده است.

...[ادامه]
ویژه سرپوش