دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۲۰۰۵۴

معرفی انواع روشهای بستن فاصله دندان

کامپوزیت برای پر کردن فاصله دندان ها,علت فاصله بین دندانها,از بین بردن فاصله دندانیکی از نشانه های زیبایی دندان ها، بستن فاصله دندان و ایجاد فاصله مناسب میان آنهاست
امروزه دغدغه ی بسیاری از افراد، فاصله بین دندان ها بخصوص فاصله ی دندان های قدامی یا جلو می باشد. ایجاد گیر غذایی و پوسیدگی دندان ها از معایب وجود فاصله بین دندان ها به شمار میرود که همین عیبها دندانها را به هم ریخته و نامرتب میکند.

بستن فاصله دندان

داشتن فاصله مناسب میان دندان ها یکی از نشانه های زیبایی آن ها به شمار می رود. افرادی با فاصله دندان های زیاد می توانند به چند روش، فاصله دندان هایشان را ببندند. وجود این فاصله نقش بسزایی در کشیدن نخ دندان دارد به این صورت که باید بین دندان ها به اندازه بسیار باریکی فاصله باشد. اگر فاصله میان دندان ها در دوران کودکی، زیاد تر از حد معمول باشد به دلیل رشد استخوان های فک در بزرگسالی و تغيير سایز فک، فاصله میان دندان ها نسبت به قبل، بیشتر میشود و ظاهر نامناسبی را به دندان هایتان می دهد. احتمالا فاصله زیاد میان دندان ها به دلایل پزشکی میباشد و توصیه میشود که نزد دکتر ارتودنسی بروید.

درصورت داشتن دندان های سفید و وجود فاصله میان آنها ، نمی توانید لبخند زیبایی داشته باشید و قطعاً برای کم تر نمایان شدن دندان هایتان در تلاشید تا کوتاه صحبت کنید. گیر کردن موادغذایی در فاصله بین دندان، معایبی را بهمراه دارد که شامل فاسد شدن و پوسیدگی دندان ها میباشد و در نتیجه ی آن موجب بوی بد دهان و دندان می شود. بین دندان های این افراد، باکتری ها و خورده های غذا در مدت زمان طولانی میماند و مشکلات لثه ای و زخم شدن لثه ها را بهمراه دارد. ولی امروزه میتوانید از بروز و ادامه این بیماریها با استفاده از انواع روش های بستن فاصله میان دندان، جلوگیری کنید. فاصله زیاد بین دندان ها موجب بزرگ تر نشان داده شدن فک ها و بدفرم شدن لب ها می شود.

علت فاصله بین دندانها

- سایز دندانها پس از رویش دندانهای شیری بچه ها ، ثابت میشود ولی فکشان با گذشت زمان بزرگ می شود و در اثر همین امر، بین دندانهای شیری، فاصله ایجاد میشود.

- یکی از علل شایع فاصله بین دندان ها، اختلاف سایز بین فک و دندانها بویژه دندانهای لترال( پیشین) در بزرگسالان می باشد.

پر کردن فاصله دندان,روش های بستن فاصله بین دندانی,فاصله دندانقیمت بستن فاصله بین دندان ها، به نوع درمان بستگی دارد

- فرنوم به بافتی اطلاق میشود که موجب اتصال لثه ها و لب ها به هم دیگر میشود. درصورت بزرگ بودن فرنوم یا بند لب، دندان های جلو فاصله دار می شود.

- یکی از علل شایع هل دادن دندانها و فک فرد به جلو، عادتهای اشتباه افرادی میباشد که انگشت شصتشان را می مکند و همین امر موجب ایجاد فاصله بین دندانها می باشد.

- از دیگر علل ایجاد فاصله بین دندان ها می توان به رفلکس بلع اشتباه اشاره کرد. یعنی اگر فردی، نوک زبانش را به دندانهای جلو به جای برخورد به کام در هنگام بلع، فشار آورد؛ بین دندانهای جلویش به مرور زمان، فاصله ایجاد میشود.

- یکی از دیگر علل ایجاد فاصله بین دندانی، مشکلات پریودنتال( بیماریهای لثه) نام دارد که موجب نابودی لثه ها و استخوان نگهدارنده دندان میشود و درصورت عدم درمان آن دندانها لق میشود و از جایش تکان میخورد و باعث ایجاد فاصله بین دندانها می شود.

پیشگیری از فاصله دار شدن دندان ها

اگر یکی از عوامل مؤثر در فاصله بین دندانی، نقص های رشد باشد؛ برای جلوگیری از آن هیچ راهی وجود ندارد. البته میتوان برای پیشگیری از بیشتر شدن فاصله بین دندانها از آتل استفاده کرد و دندان ها را ثابت نگه داشت. تاکید بسیاری از دندانپزشکان بر ارتودنسی پیشگیری می باشد. فاصله دار شدن دندان ها باعث بروز مشکلاتی همچون بیماری لثه میشود، از این رو بهترین روش پیشگیری از ازدیاد فاصله، رعایت بهداشت دهان و دندان است.

مسواک زدن و نخ دندان کشیدن در جلوگیری از پیشرفت بیماری لثه، تأثير بسیاری دارد. به منظور ثابت نگه داشتن دندان توصیه می شود که از آتل برای دندان اسیب دیده استفاده کنید. درصورت فاصله دار شدن دندان ها به خاطر مکیدن انگشت، بدیهی است که این عادت را ترک کنید. شما میتوانید با دندانپزشک خود در این خصوص صحبت کنید تا برای متوقف ساختن این عادت، وسیله خاصی را در دهانتان قرار دهند.

از بین بردن فاصله دندان با ماده باندینگ,کامپوزیت برای پر کردن فاصله دندان ها,علت فاصله بین دندانهاارتودنسی پرکاربردترین روشی است که برای بستن فاصله بین دندانی توصیه می‌شود

بهترین روش های بستن فاصله بین دندانی

بیمارانی هستند که احتیاجی به بستن فاصله بین دندان های آن ها نیست ولی خودشان تأکید به انجام این کار دارند که البته چنین کاری قابل درک است. ظاهر و زیبایی چهره بر قضاوت دیگران از ما تأثير زیادی دارد و بی تردید همه ی ما قصد داریم که بر مخاطبانمان، بهترین تأثير را بگذاریم.

>> جرم گیری:

اگر علت فاصله دار شدن دندان ها در اثر بیماری لثه باشد، نخستین اقدام برای رفع این مشکل، جرم گیری و تصحیح سطح ریشه میباشد که بیماری لثه را کنترل و درمان میکند. پس از جرم گیری، باید به انجام کارهایی همچون آتل بندی دندان لق شده، سیم کشی دندان ها یا ترمیم با پل ثابت یا دندان مصنوعی بپردازید.

>> ارتودنسی:

پرکاربردترین روش بستن فاصله بین دندانی، ارتودنسی نام دارد. دندان های بالا و پائین در این روش، سیم کشی میشوند تا به حذف فاصله ی میان دندان ها کمک کنند. برای بستن فاصله ی بین دندان ها به انجام اموری همچون سیم کشی توسط متخصص ارتودنسی و استفاده از پلاک نگهدارنده یا ریتینر، نیاز است.

>> نگهدارنده دندان:

برای پر کردن فاصله بین دندان ها، مقرون به صرفه ترین روش اینست که از نگهدارنده استفاده کنید. دندانپزشک میتواند برای دندان های شما، نگهدارنده ای درست کند که در زمان دلخواهتان آنرا در بیاورید. متاسفانه این روش نسبت به روش های دیگر برای از بین بردن فاصله دندان ها، زمانبرتر است. شما حتی باید تا مدتی پس از درمان از این نگهدارنده ها استفاده کنید تا از عدم بازگشت دندان هایتان به حالت اولیه مطمئن شوید.

>> ونیر دندان :

ونیر دندان به منظور رفع مشکلات ظاهری در طرح لبخند فرد، روش مطلوبی به شمار می رود. ونیر می تواند برای بیمار به صورت سفارشی ساخته شود و به این ترتیب به رفع نیازهای فرد به بهترین شکل بپردازد. ونیر به مقدار کم می تواند برای بستن فاصله بین دندان ها، دندان ها را عریض کند و باعث کاهش فاصله بین دندان ها و بهبود طرح لبخند فرد شود.

>> کامپوزیت دندان:

کم هزینه ترین روش های درمان فاصله بین دندان ها، کامپوزیت دندان می باشد. در واقع عملکرد اصلی کامپوزیت دندان برای اصلاح تراشیدگی یا ترک‌خوردگي دندان ها است، ولی از این روش برای بستن فاصله بین دندان ها بعنوان ابزاری به صورت معمول استفاده می شود.

>> روش باندینگ دندان:

درصورت وجود فاصله بین دندان ها به دلیل جویدن غذا، توصیه میشود که برای درمان آن از باندینگ دندان استفاده کنید. دندانپزشک در این فرآیند بر روی دندان اسیب دیده ، یک تکه صمغ می گذارد که هم رنگ دندان خودتان می باشد. پس از چسباندن و ثابت کردن این ماده به دندان، ظاهر دندانتان حالت ایده آلی پیدا میکند؛ گویی که اصلاً فاصله ای بین دندان وجود نداشته است. این روش برای بستن فاصله بین دندان به عنوان سریع ترین روش محسوب میشود. همچنین هزینه ی آن مقرون به صرفه است. البته باید توصیه های مراقبتی پزشک را پس از فرایند باندینگ به دقت انجام دهید تا دوام آن بیشتر باشد.

بستن فاصله دندان,هزینه بستن فاصله بین دندان ها,درمان فاصله بین دندان هابه چند روش می توان بستن فاصله دندان ها را انجام داد

>> ایمپلنت:

افتادن دندان یا نصب پروتزهای نامناسب، علاوه بر ایجاد ظاهر بد شکل ، موجب بروز مشکلاتی در زندگی می شوند. ولی باید بدانید که ایمپلنت های دندانی یک نوع درمان همیشگی به شمار میروند و کپی دقیق از بایت های طبیعی هستند و موجب بازگشت شکل و عملکرد دهان شما به حالت اول میشوند. باتوجه به جوش خوردن ایمپلنت ها به دندان های موجود در فک برای پروتزهایی نظیر تاج ها و دندان های مصنوعی باعث ایجاد پایه محکمی میشوند. ایمپلنت ها به عنوان نوعی دندان جایگزین با دندان های طبیعی شما همخوانی دارند. درصورت زیاد بودن فاصله دندانی در یک بیمار توصیه میشود که فاصله دندان را از طریق ایمپلنت پر کنید. ایمپلنت ها نسبت به دندان های طبیعی، ضعیف تر هستند و قادر به تحمل فشار زیاد نیستند.

>> فرنکتومی:

فرنوم لب به عنوان یک بافت عضلانی باعث اتصال داخل لب بالا به مرکز لثه ها بین دو دندان پیشین فک بالا میشود. وجود این فرنوم بین دو دندان قدامی بالا فاصله زیادی را ایجاد می کند و با عقب کشیدن لثه از روی استخوان فک، لثه تحلیل می رود.

توصیه دندانپزشکان به چنین بیمارانی اینست که بیماران تا زمانی که دو دندان قدامی دائمی فک بالا دربیاید؛ صبر کنند و سپس نسبت به جراحی فرنکتومی اقدام کنند؛ چون در اثر برخی از موارد، فاصله بین دندان های بالا بصورت خود به خود پس از درآمدن دندان های دائمی بسته می شود ولی چنانچه برای درمان آن نتوانید صبر کنید، باید برای رفع فاصله بین دندان ها ارتودنسی انجام دهید. فقط در صورتی می توان برای جراحی برداشتن فرنوم لبی اقدام کرد که ارتودنسی تاثیری در بستن فاصله ناشی از فرنوم بزرگ لب نداشته باشد. البته درصورت ایجاد درد در لثه ها و لب بالا در خردسالان به خاطر انجام فرنوم، پزشکان به سراغ فرنکتومی لب می روند.

هزینه بستن فاصله بین دندان ها

با توجه به نوع درمان بستن فاصله بین دندان ها، می توان قیمت آن را تعيين کرد ولی کامپوزیت بیلدآپ و ونیر کامپوزیتی، راحتترین درمانیست که در کوتاه مدت، نتیجه ی آن را می بینید.

امروزه اکثر افراد به دنبال کوتاهترین و کم ضررترین راه برای داشتن یک لبخند زیبا و بدون نقص می باشند. بستن فاصله بین دندانها علاوه بر داشتن یک لبخند زیبا تأثير بسیاری در یک فونتیک خوب برای صحبت کردن افراد دارد. به خصوص افرادی که قادر به تلفظ درست سین و یا شین نیستند.

درمان فاصله بین دندان ها,از بین بردن فاصله دندان با ماده باندینگ,کامپوزیت برای پر کردن فاصله دندان هاکامپوزیت دندان یکی از کم‌هزینه‌ترین روش‌های دندانپزشکی زیبایی برای بستن فاصله بین دندان است

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش