چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۸۰۰۵۹

موثرترین خواص انار برای سلامتی و پوست و مو

خواص انار ترش,خواص انار برای پوست,خواص انار برای سلامتیپیشگیری از بیماری کبد چرب یکی از خواص انار به شمار میرود
از سالم ترین میوه ها می توان به انار اشاره کرد که میوه ای قرمز و غنی شده می باشد. خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری انار، سرشار از منبع خوبی از ویتامین ها به خصوص ویتامین A، ویتامینe ، ویتامین C و همچنین اسید فولیک می باشد.

انار

یکی از موادغذایی که همواره در فصل پائیز بطور منظم و روزانه استفاده می شوند، میوه های پاییزی می باشند ولی یکی از میوه های پاییزی منحصر به فرد به نام انار از ده ها خاصیت برخوردارست. خداوند متعال در هر فصلی، میوه های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی از میوه ها بر اساس نیاز های جسمی خود استفاده کند. عقیده و باور محققان طب قرآنی درباره‌ی آفرینش انار در فصل پائیز اینست که فصل پائیز به عنوان فصل خزان درختان و گرفتگی اسمان محسوب میشود و برای پیشگیری از افسردگی و نگرانی، از خواص بسیاری برخوردارست.

انار دارای ترکیبات گیاهی مفید میباشد و از نظر موادغذایی بی نظیر است. براساس مطالعات، آن ها برای بدن شما مزایای زیادی دارند و موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف میشوند. طبع انار ترش، سرد و خشک است درحالیکه طبع انار شیرین تا حدودی معتدل است.

خواص انار برای سلامتی,خواص انار برای مو,خواص انار در سرما خوردگییکی از خواص انار اینست که می تواند حافظه را بهبود بخشد

انار ترش دارای خواصی همچون درمان سکسکه، قند خون ، تب صفراوی و غیره میباشد ولی مصرف انار شیرین برای بیماریهایی نظیر سرما خوردگی- گرفتگی صدا- تقویت نیروی جنسی- تقویت روده ها- تقویت ریه- تقویت معده- حساسیت- مسمومیت- وجود خون در ادرار - استسقاء- التهاب معده- درد گوش- اسکوربیت- خون ریزی رحم- آب ریزش چشم- خارش پوست- تقویت لثه- کم خونی- تصفیه خون- اسهال خونی استفراغ و کم اشتهایی توصیه شده است.

خواص انار

>> انار به مبارزه با سرطان پروستات کمک می کند:

از متداول نوع سرطان در مردان می توان به سرطان پروستات اشاره کرد. عصاره انار طبق مطالعات می تواند به کند کردن تولید سلول های سرطانی کمک کند و حتی در سلول های سرطانی، باعث بروز آپوپتوز یا مرگ سلولی شود. آنتی ژن اختصاصی پروستات، بیان کننده ی خون برای سرطان پروستات می باشد. احتمال مرگ مردانی که در مدت زمان کوتاهی سطح PSA آنها دو برابر می شود، در اثر سرطان پروستات وجود دارد. بنابر یک مطالعه انسانی، نوشیدن ۸ اونس( ۲۳۷ میلی لیتر) آب انار در روز باعث میشود که سطحPSA افزایش چشمگیری داشته باشد. آب انار برطبق نتیجه ی شواهد میتواند در مردانی که سرطان پروستات دارند؛ مفید باشد. مصرف انار بطور بالقوه با جلوگیری از رشد سرطان به کاهش خطر مرگ کمک میکند.

>> انار سلامت زنان را در دوره ی قاعدگی بهبود می دهد:

بنابر مطالعات مقدماتی، انار، تأثير به سزایی در درمان مشکل نامنظم بودن قاعدگی دارد. این میوه با تحریک کردن انقباضات رحم به نحوی موجب سلامت رحم زنان میشود ولی باید مطالعات بیش تری برای تائید این نظریه، انجام شود و باتوجه به فیبر موجود در انار، این میوه می تواند عفونت قارچی را درمان کند. این میوه نقش موثری در نابود کردن قارچ های مسئول بروز عفونت دارد و همچنین به افزایش رشد باکتری های مفید کمک میکند. گاهی اوقات کم خونی یکی از دلایل داشتن دوره های نامنظم قاعدگی میباشد که در اینصورت باتوجه به خاصیت آهن موجود در انار، این مشکل قابل درمان است.

>> انار ممکن است به بهبود حافظه کمک کند:

برطبق شواهد نشان داده شده، انار در بهبود حافظه، بسیار مفید است. درصورتی که ۲ گرم عصاره انار را مصرف کنید؛ می تواند مانع از آلزایمر و کمبود حافظه در افراد مسن و یا پس از جراحی شود.

>> انار معده درد را از بین می برد:

شما با خوردن انار در هرروز به کاهش خطر ابتلا به معده درد کمک میکنید یا میتوانید در یک فنجان ماست، مقداری دانه ی انار بریزید و آن را میل کنید.

>> انار خون شما را رقیق می کند:

در انار، آنتی اکسیدان هایی وجود دارد که نقش" رقیق کننده خون" را دارد. از خواص دانه های انار می توان به پیشگیری از تشکیل لخته و انعقاد پلاکت های خون اشاره کرد. لخته خون به دو صورت میباشد ، یکی از این لخته ها که در حین بریدگی یا آسیب باعث بهبودی می شود، خوب است ولی نوع دوم آن ها برای زمانیست که هرگونه لخته داخلی نظیر قلب، عروق یا هر جای دیگر داخل بدن، وجود داشته باشد که خوب نیست و خطر مرگ را افزایش می دهد.

>> انار روند پیری را کند می کند:

اگر بطور مرتب، انار بخورید، سرعت روند پیری شما کاهش پیدا میکند. بنابر مطالعات به دست آمده، خوردن یک لیوان آب انار از چروک شدن پوست پیشگیری می کند و به کاهش اکسیداسیون DNA کمک میکند.

خواص انار چیست,خواص انار شیرین و ترش,خواص انار و اب انیکی از خواص انار اینست که می‌تواند به کاهش سرعت روند پیری کمک کند

>> انار برای سلامت پوست:

ویتامین C موجود در انارها برای سلامت پوست به عنوان یک آنتی اکسیدان عالی عمل می کند و موجب به تاخیر انداختن روند پیری و چین و چروک میشود. درصورت ترکیب پودر پوست انار با آب لیمو و مقدار کمی عسل می توانید این ماسک را بر روی صورت خود بزنید، تا به درمان سیاهی دور چشم و رنگدانه ها کمک کند. الاژیتانین در غلظت ۵۰۰- ۱۰۰۰۰ میلیگرم می تواند تولید رادیکال های آزاد شده را مهار کند و به محافظت از آن دربرابر سوختگی پوست و رنگ آمیزی و قطعه قطعه شدن DNA میپردازد.

>> انار از ریزش مو جلوگیری می کند:

آب انار باعث میشود که فولیکول های مو تقویت شده و به این ترتیب به درمان ریزش مو کمک میکند. این میوه در سالم و درخشان نشان دادن موها بسیار مؤثر است.

>> انار تقویت کننده باروری طبیعی:

از دیگر خواص آنتی اکسیدانی انار می توان به کاهش سطح استرس اکسیداتیو در بدن اشاره کرد. استرس اکسیداتیو باعث میشود که عملکرد اسپرم دچار مشکل شود و همچنین میزان باروری در زنان کاهش پیدا کند.

>> انار از آرتروز جلوگیری می کند:

انار دارای خواص دیگری نظیر کاهش آسیب غضروف و کاهش التهاب می باشد.

خواص انار برای پوست,خواص انار برای سلامتی,خواص انار برای موکاهش معده درد یکی از خواص انار به شمار میرود

>> انار به بازسازی غضروف کمک می کند:

آب انار این مزیت را دارد که آنزیم هایی که باعث اسیب غضروف ها میشوند؛ را مهار کند. بنابراین، افرادی که در اثر تجزیه ی غضروف در مفصل به آرتروز مبتلا شده اند، توصیه می شود که از آب انار مصرف کنند. آب انار بدون شکر بر اساس برخی مطالعات، کمک می کند تا علائم آرتریت( التهاب مفاصل) و همچنین التهاب استخوان، کاهش پیدا کند. چنانچه این نوشیدنی را به طور منظم میل کنید، دیگر به مشکلات نورولوژیکی مثل بیماری آلزایمر مبتلا نمیشوید. علاوه‌براین ، آب انار برای کسانی مناسب است که سنگ کلیه دارند و این نوشیدنی می تواند اختلال نعوظ در مردان را درمان کند.

>> جلوگیری از تشکیل پلاک دندان با انار:

شما برای بهبود سلامت دهان و دندانتان از دهانشویه استفاده می کنید ولی بهتر است بدانید که آب انار نسبت به دهان شویه های حاوی الکل، کاربرد بیشتری دارد. در انار، ترکیبات خاصی وجود دارد که از اثرات ضد پلاک قوی برخوردارست. عصاره هیدروالکلی انار براساس یک مطالعه ی انجام شده، می تواند به دلیل تجمع میکروارگانیسم ها، تشکیل پلاک دندانی را تقریباً ۸۴ درصد کاهش دهد.

>> انار جلوی آلزایمر را می گیرد:

با توجه به شایع بودن آلزایمر در افراد سال خورده، خوردن انار به پیشگیری از وقوع زودهنگام آن کمک میکند. همچنین، افراد مبتلا به آلزایمر می توانند از فواید این میوه بهره ببرند زیرا باعث کند شدن پیشرفت این بیماری می شود. این میوه با افزایش قدرت تحلیلی به افراد مبتلا به آلزایمر کمک می کند تا کارهای شان را بهتر انجام دهند.

>> انار درد کلیه را رفع می کند:

شما با نوشیدن یک لیوان آب انار یا حداقل مصرف یک انار تازه در هرروز به پیشگیری از درد کلیه و عفونت کلیه کمک کنید. توجه داشته باشید که نباید شکر را به آب انار اضافه کنید بدین دلیل که شاید باعث بروز مشکلات بهداشتی شود و علائم این اختلال را تشدید کند.

>> خواص انار در بارداری:

انار بخاطر خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد؛ به محافظت از جفت دربرابر گونه های واکنش دهنده به اکسیژن می پردازد. فولات کم آن ها با نقایص مادرزادی مبارزه می کند و درنتیجه موجب تصفیه خون و افزایش تولید شیر میشود. با مصرف آب انار می توان اسید ادرار را کاهش داد و سلامت مثانه ادرار را با جلوگیری از ورود باکتری های مضر به دستگاه ادراری بهبود می بخشد و با جلوگیری از التهاب به افزایش ایمنی بدن کمک میکند.

>> انار می تواند از بروز بیماری کبد چرب جلوگیری کند:

از مزایای دانه های انار می توان به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب اشاره کرد و درنتیجه از بیماری کبد چرب و کبد چرب غیر الکلی جلوگیری میکند. انار درواقع از کبد دربرابر بیماری زردی محافظت میکند.

>> انار جلوی آسیب به سلول ها را می گیرد:

آنتی اکسیدان زیاد انار، به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک میکند. درصورت وجود رادیکال های آزاد درون بدن شما، به سلول های تان حمله می کنند و آسیب می رسانند. این میوه یا آب این میوه را باید بطور منظم برای رهایی از رادیکال های آزاد بخورید.

خواص انار ترش,خواص انار برای پوست,خواص انار برای سلامتیتقویت فولیکول‌های مو از دیگر خواص انار محسوب میشود

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش