یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۲۰۰۶۹

علل سرد مزاجی همسر چیست و چگونه این مشکل را درمان کنیم؟

سرد مزاجی همسر,سرد مزاجی,دلایل سرد مزاجی در زنانعوامل سرد مزاجی همسر
یکی از مهم ترین دلایل ازدواج می تواند برطرف کردن نیاز جنسی باشد، اما در این میان ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی در این زمینه ایجاد شود و دچار سرد مزاجی شوند. در صورتی که شما و یا همسرتان سرد مزاج هستید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

اختلافات جنسی:

وجود اختلافات جنسی و شهوت در زندگی مشترک طبیعی است، طبق مطالعه که در اتحادیه پزشکی آمریکا صورت گرفته مشخص شد؛ در بیشتر موارد این زن است که از لحاظ جنسی سردتر است. این موضوع اگر برطرف نشود می تواند مشکلات زیادی را برای دو طرف به وجود بیاورد حتی ممکن است در اصل رابطه آنها تاثیر منفی بگذارد.

این موضوع می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد از جمله ی آنها می توان به؛ مسائل پزشکی، استرس‌های خانوادگی و کاری، مشکلات عاطفی و روان‌شناختی اشاره کرد. با یافتن علت دقیق این موضوع می توان به درمان آن پرداخت. در ادامه به تقسیر دقیق این مشکل خواهیم پرداخت.

درمان سرد مزاجی در زنان,درمان خانگی برای سرد مزاجی همسر,درمان سرد مزاجیدلایل سرد مزاجی همسر

دلایل سرد مزاج شدن همسر چیست؟

همه ما نیاز جنسی داریم و این موضوع در غریزه همه انسان ها نهادینه شده، بنابراین همانطور که به دنبال برطرف کردن نیازهای تغذیه ای خود هستیم باید به نیازهای جنسی هم توجه کنیم. راهکار پسندیده که از طرف ادیان مختلف و اخلاق پیشنهاد شده ازدواج است، به همین دلیل است که زن و مرد بعد از ازدواج وظیفه دارند علاوه بر حمایت روحی و عاطفی، نیازهای جنسی همدیگر را هم برطرف کنند. در ادامه به عواملی که می توانند سبب سردمزاجی همسر شوند خواهیم پرداخت:

وجود بیماری زمینه ای:

برخی افراد که از سردمزاج بودن همسرشان و ارضا نشدن در رابطه جنسی شکایت می کنند؛ ممکن است زن یا شوهرشان به مشکلاتی از قبیل؛ مشکلات عروقی، دیابت، فشار خون بالا، آرتروز و یا سرطان مبتلا باشند. این بیماری ها با وارد کردن فشار روحی جسمی می تواند میل جنسی افراد را کاهش دهد، در نتیجه فرد نمی تواند عملکردی را که در گذشته داشته تکرار کند.

مصرف برخی داروها:

یکی از عوارض شایع در مصرف داروها می تواند مشکلات جنسی باشد. برای مثال برخی از داروها در درمان افسردگی و کاهش علائم آن مصرف می شوند؛ می توانند میل جنسی را کاهش دهند. در صورتی که در رابطه با همسرتان از سرد مزاجی او اذیت می شوید و او داروی خاصی مصرف می کند می توانید از عوارض و تاثیراتی که دارو دارد مطلع شوید تا با اطمینان بیشتری دست به کار شوید و به دنبال راه حل باشید.

سرد مزاجی همسر,سرد مزاجی,دلایل سرد مزاجی در زنانمصرف مواد مخدر یکی از عوامل سرد مزاجی است

مواد مخدر:

یکی از عوارض مصرف مواد مخدر می تواند مشکلات جنسی باشد که به همراه خود می آورد، این مواد با تاثیری که بر روی مغز می گذارند؛ می توانند میل جنسی را کاهش دهند و باعث سرد شدن مزاج همسرتان شوند، بنابراین اگر همسر شما به مواد مخدر اعتیاد دارد باید بدانید که ترک مواد مخدر می تواند به برطرف شدن این مشکل کمک کند. علاوه بر موضوع رابطه جنسی، اعتیاد از سایر جوانب هم می تواند زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار دهد، لذا برخورد مناسب با این موضوع و ترک کردن آن می تواند برطرف کننده بسیاری از مشکلات باشد.

خستگی:

یکی دیگر از عوامل سرد مزاجی همسر می تواند خستگی بیش از حد او باشد. با افزایش تعداد فرزندان، مشکلات اقتصادی، کمبودهای زندگی و... همسرتان مجبور می شود بیشتر کار کند تا بتواند نیازهای اعضای خانواده را بر طرف کند، کار زیاد می تواند بدن را از لحاظ فیزیولوژی خسته کند در نتیجه میل جنسی هم کاهش می یاید.

عمل های جراحی:

یکی از عواملی که می تواند در میل جنسی افراد بسیار تاثیرگذار باشد؛ تصوری است که آنها از اندام های جنسی خود دارند،حال اگر این اندام با عمل جراحی به خصوص در ناحیه تناسلی مردان یا سینه زنان، تحت تاثیر قرار بگیرند می توانند زمینه کاهش میل جنسی را فراهم کنند. این موضوع بعد از عمل جراحی در زنان بسیار شایع است، در این شرایط بهترین واکنش این است که اجازه دهید خود فرد با این مسئله کنار بیاید، اغلب افراد با گذشت زمان با این مشکل کنار می آیند، اما نباید حمایت عاطفی را فراموش کرد، در صورتی که همسر شما احساس تنهایی کند می تواند این موضوع را تشدید کند.

سرد مزاجی زن,درمان سرد مزاجی در زنان,درمان خانگی برای سرد مزاجی همسریکی از عوامل سردمزاجی یائسگی می باشد

یائسگی:

دوران یائسگی با کاهش هورمون های جنسی به خصوص استروژن همراه است، در نتیجه ی این بی نظمی در سطح هورمون ها، مقاربت سخت تر می شد زیرا اندام جنسی خشک و سخت می شود. به همین دلیل زنانی که در سن یائسگی هستند میل کمتری برای برقراری رابطه جنسی دارند.

درمان سرد مزاجی در زنان,درمان خانگی برای سرد مزاجی همسر,درمان سرد مزاجی بارداری یکی از عوامل سرد مزاجی همسر است

بارداری:

یکی از دلایل شایع در کاهش میل جنسی در زنان بارداری است که سبب اعتراض بسیاری از همسران می شود، زیرا زن گاهی هیچ تمایلی به برقراری رابطه از خود نشان نمی دهد. این موضوع به علت تغییرات هورمونی است که در دوران بارداری و شیردهی اتفاق می افتد، بنابراین کاهش میل جنسی موضوع طبیعی است، از طرفی با دنیا آمدن نوزاد غریزه جنسی مادر سبب می شود تمایل بیشتری به نگه داری از کودکش داشته باشد و اهمیت کمتری به رابطه جنسی دهد و به تدریج به همسری سرد مزاج تبدیل می شود.

مشکلات عاطفی:

اختلاف نظر و درگیری در زندگی مشترک موضوعی کاملا طبیعی است که ممکن است بین زن و مرد به وجود بیاید که همین موضوع می تواند زمینه را برای ایجاد یک همسر سرد مزاج را فراهم می کند.

با سرد مزاج شدن مرد به دلیل تجربه مشکلات؛ میل جنسی اش برای برقراری رابطه جنسی کاهش می یابد. از طرفی بحث هایی که بین زن و مرد به وجود می آید علاوه بر بار روانی که ایجاد می کند، سطح استرس را هم بالا می برد، استرس با تاثیر مستقیمی که بر رابطه جنسی و ارضا نشدن دارد می تواند زمینه را برای سرد مزاجی همسر فراهم کند، زیرا ارضا نشدن می تواند سبب بی علاقه شدن دو طرف به رابطه جنسی شود.

استرس و اضطراب:

استرس و اضطراب می تواند تاثیر منفی بر همه جوانب زندگی بگذارد که رابطه جنسی هم از این موضوع مستثنی نیست. با وجود مشکلات مختلف شغلی ، اقتصادی و روانی که در زندگی ها امروزی وجود دارد، مواجه شدن با استرس دور از انتظار نیست، همین استرس با تاثیر منفی و مستقیم بر رابطه جنسی می تواند پیامدهای بیشتری را از خود نشان دهد. با درگیر شدن زوجین با استرس، حمایت روانی کاهش پیدا می کند، در نتیجه رابطه تیره و تار می شود.

مرد سرد مزاج به دلیل درگیر شدن با مشکلات روازنه مختلف زندگی سخت تری را تجربه خواهد کرد. بنابراین باید از اضطراب و استرس اجتناب کرد زیرا می تواند جنبه های مختلف زندگی را تحت تاثیر قرار دهد و کاملا آن را به هم بریزد. در این زمینه بهتر است راه های کنترل استرس را بیاموزید تا در شرایط مختلف از آنها استفاده کنید.

سرد مزاجی همسر,سرد مزاجی,دلایل سرد مزاجی در زنانراههای درمان سرد مزاجی همسر

درمان سرد مزاجی همسر:

روش های مختلفی وجود دارد که می تواند سرد مزاجی را درمان کند، بسته به نظر سکس تراپیست و علت ایجاد این مسئله از یک یا چند مرد از آنها استفاده می شود. در ادامه به برخی روش های درمانی سرد مزاجی اشاره خواهیم کرد:

درمان دارویی:

برای درمان سردمزاجی زنان سه دارو تجویز شده است که مورد تایید انجمن غذا و داروی آمریکا است، این داروها عبارتند از؛ فلیبانسرین، متیل فندیت و بوپروپیون. برای مردان سرد مزاج هم بسته به علت آن از داروهای مختلفی استفاده می شود، برای مثال؛ داروی آندروژل (ژل حاوی تستوسترون)، ترازوسین (بهبود دهنده جریان و گردش خون) ممکن است تجویز شوند.

هورمون درمانی:

یکی از دلایل سرد مزاجی همانطور که اشاره کردیم، نوسانات هورمونی است. در زنان با افزایش سن و نزدیک شدن به سن یائسگی این موضوع تشدید می شود، بنابراین یکی از روش های درمانی سرد مزاجی هورمون تراپی است. برای مردان از هورمون تستوسترون و برای زنان از هورمون های استروژن و یا پروژسترون استفاده می شود.

روان درمانی:

اگر علت سرد مزاجی مربوط به تجارب تلخ گذشته باشد، متخصص با شناخت علت اصلی؛ به حل آن می پردازد و میل جنسی را به حال اولیه باز می گرداند.

درمان سرد مزاجی زنان,علت سرد مزاجی زنان,سرد مزاجی زندرمان سرد مزاجی همسر با روانکاوی

زوج درمانی:

اگر سرد مزاجی ریشه در مشکلات ارتباطی داشته باشد، روانشناس با شناخت مشکل سعی می کند به درمان این موضوع بپردازد. یکی از معیار های اصلی برای سنجش کیفیت رابطه جنسی میل جنسی است، هرچه یک رابطه جنسی سالم و قوی تر باشد، احتمال ایجاد سرد مزاجی کاهش می یابد، بنابراین یکی از راهکارهای بهبود سردمزاجی روابط فیزیکی و عاطفی غیر جنسی با همسر استو با عشقبازی و ابراز علاقه به همسر می توان روابط را بهبود بخشید، همچنین پیش نوازی قبل از برقراری رابطه جنسی می تواند سردمزاجی زن را تا حد زیادی کاهش دهد.

بهبود شرایط فیزیکی در رابطه جنسی:

در صورتی که شزایط محیطی برای رابطه جنسی فراهم باشد؛ می تواند در تحریک و برانگیختگی دو طرف به خصوص زن تاثیر بگذارد.

آموزش مهارت ارتباطی و رابطه جنسی:

کلاس های کلاس های آموزش های مهارت جنسی یا کمک گرفتن از سکس تراپیست در زمینه بهبود روابط جنسی می تواند بسیار کمک کننده باشد.

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش