دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۰۹ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۷۹۸
حج و عتبات عالیات

گفت‌وگو با مردی که سفر به کعبه را به حس انسان‌دوستی‌اش بخشید 

حج من این‌جا است

اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,حج و زیارت,محمدحسین ناظمی

به گزارش شهروند، دیدار خانه خدا آرزوی هرمسلمانی است. زمانی که هرجایی بنای مکعب‌شکل در مسجدالحرام را که مهمترین عبادتگاه و قبله مسلمانان است، می‌بینی، رویای به نمازایستادن دربرابرش و طواف برگرد آن‌که رکنی از ارکان فریضه حج است، در ذهنت پرورانده می‌شود. دلت طلب دیدن حجرالاسود، ملتزم، مستجار و حجر اسماعیل می‌کند. نوشیدن جرعه‌ای آب از چاه زمزم غوغایی درخیالت به پا می‌کند.

 

سختی سعی بین صفا و مروه را به جان می‌خری و هفت‌بار را با هدف نزدیک‌شدن به خدا به اتمام می‌رسانی. می‌خواهی مناسکت را تمام و کمال انجام دهی و از هیچ عملی فرو نگذاری. تمتع باشد یا عمره برایت فرقی ندارد. نیت فقط خداست و خدا. فروع دین هر آن را که از نظر استطاعت مالی و بدنی درشرایط مناسبی است، یک‌بار مشرف‌شدن به حج را واجب کرده است.

 

خودم ناراحتی کلیه دارم

محمدحسین ناظمی، بازنشسته آموزش‌وپرورش و ٦٨ساله است. او ١٠سال پیش برای حج تمتع توسط دوپسرش به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر ثبت نام شد و هفته گذشته در اقدامی خیرخواهانه و با هدف انسان‌دوستی، دوفیش حج تمتع خود و همسرش را به بخش دیالیز بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان با خرید دستگاه پیشرفته RO برای بیماران دیالیزی اهدا کرد.

 

ناظمی در گفت‌وگو با «شهروند» اظهار کرد: یک‌بار برای دیدار خانه خدا به همراه همسرم به کعبه مسلمین رفته بودم اما بار پیش حج عمره بود که این دو نزدم تفاوتی ندارد و هدف غایی خداست. نظامی همچنین افزود: ناراحتی کلیه دارم و خودم برای ملاقات بیماران دیالیزی بارها به بخش دیالیز رفته بودم. آرزو داشتم دستگاه دیالیز پیشرفته‌ای برای مرکز خریداری کنم. زمانی که فیش حج تمتع به نامم و همسرم درآمد، با همسرم مشورت کردم و به این نتیجه رسیدم که این دوفیش را به همراه مبلغ اضافه‌ای به مرکز دیالیز بیمارستان امام حسین(ع) تقدیم کنم.

درشهر خودم می‌توانم خدمت کنم

 

این خیّر درباره تصمیم خود بیان کرد: از دکتر رستمی، مسئول شبکه بهداشت و درمان سوال کردم که چه تجهیزاتی برای مرکز نیاز است و ایشان درپاسخ گفتند که دستگاه RO مرکز قدیمی و فاقد بسیاری از قابلیت‌هاست و درنهایت تصمیم گرفتم که با خرید دستگاه RO جدید به این مرکز کمکی کرده باشم. نظامی در ادامه گفت: حج من و قلب من اینجاست. من درشهر خودم می‌توانم خدمت کنم و هر زمان که بیماران دیالیزی را می‌دیدم، از خدا می‌خواستم قدرت مالی داشته باشم تا بتوانم برای رفاه حال بیماران که خود هم جزیی از آنان بودم، این کار را انجام دهم و امیدوارم اجرش مورد قبول خداوند قرار بگیرد. وی درخصوص روند خرید این دستگاه هم گفت: با مبلغ فروش دو فیش حج تمتع و مقداری که به آن اضافه کردم، دستگاهی خریدم که تا ١٥روز دیگر آماده خدمت‌رسانی به هموطنانم است و درحال گذراندن دوره‌های آموزشی و تست‌های لازم است.

 

قصد رسانه‌ای‌کردن موضوع را نداشتم

ناظمی همچنین ادامه داد: با این کار خود می‌خواستم به همگان درس گذشت بدهم و به همه بگویم که ذره‌ذره این پول با زحمت و به صورت حلال به دست آمده و هرکسی از این افتخار نمی‌گذرد. بعد از این حرکت بسیاری از مردم به این کار تشویق شدند و از همه جا برای تبریک با من تماس می‌گیرند. او افزود: قصد رسانه‌ای‌کردن این موضوع را نداشتم، اما درجلسه تقدیری که با حضور دکتر شریفی، معاونت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درگلپایگان برگزار شد، این موضوع رسانه‌ای شد. وی درپایان گفت: همواره ازخدا می‌خواهم به قدری دراختیار داشته باشم که از هیچ چیز برای این مردم فروگذار نباشم. امیدوارم بتوانم الگویی باشم و سایر مردم را هم به این کار تشویق کنم.

 

ثوابی به اندازه حج

زهره بیگدلی، همسر محمدحسین ناظمی هم در گفت‌وگو با «شهروند» اظهار کرد: خدا همه جا هست و ما هم یک‌بار لیاقت حضور درمکه را داشته‌ایم. با همفکری و مشورت با همسرم تصمیم گرفتیم که بتوانیم ثوابی به اندازه حج، آن هم درشهر خود به دست آوریم و به همشهری‌هایمان خدمت کنیم. بنابراین اهدای این هزینه را که با لطف امام علی(ع) از آن ما شد، در اولویت دانستیم.

 

 

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش