به گزارش فارس، رشته علوم و معارف اسلامی یکی از چهار رشته مصوب شاخه نظری در دوره متوسطه دوم است که دانشآموزان پایه نهم میتوانند با توجه به علاقه، انگیزه، هوش واستعداد و آینده شغلی آن را برای ادامه تحصیل در متوسطه دوم انتخاب کنند.
سازمان مدارس معارف اسلامی در سال ۶۲ با مجوز رسمی شورای عالی آموزش و پرورش تأسیس شد و اولین مدارس معارف اسلامی، «مدارس مطهری» بود که در تهران و با سرپرستی آیتالله امامی کاشانی فعالیت خود را آغاز کرد.
دانشآموختگان رشته علوم و معارف اسلامی همانند سایر رشتهها با توجه به علاقه و توانایی خود میتوانند در تمامی رشتههای علوم انسانی دانشگاهها و حوزههای علمیه ادامه تحصیل بدهند.
دروس تخصصی ارائه شده در دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی شامل معادل حدود ۲ سال تحصیل علوم حوزوی است که پس از پذیرش افراد علاقهمند در حوزههای علمیه از آنها پذیرفته میشود.
در سالهای اخیر مدارسی تأسیس شدهاند که به این رشته توجه ویژه داشتهاند. مؤسسه فرهنگی پسرانه پیام غدیر یکی از این مدارس است که یکی از اهداف مؤسسانش ترویج رشته علوم و معارف اسلامی است.
محمد سعیدینژاد مدیرعامل مؤسسه پیام غدیر در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با بیان اینکه این مؤسسه فرهنگی با اهداف خیریه و غیرمادی تشکیل شده است گفت: این مؤسسه برای دانشآموزان ممتازی که در آزمون اولیه پذیرفته شده ولی مشکل مالی داشته باشند تسهیلات ویژهای دارد کما اینکه برای حافظان ۵ جزء تخفیف قائل است و برای حافظان کل قرآن کریم به صورت مجانی ارائه خدمات میکند.
به گزارش فارس، رشته علوم و معارف اسلامی یک رشته خاص محسوب میشود و به همین دلیل تمام مدارس نمیتوانند آن را دایر کنند و معمولا زیر نظر حوزههای علمیه یا دستگاههای مرتبط اداره میشوند.
- 18
- 4