دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۴۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۳۳۳۲
علما و مراجع تقلید

نوری همدانی: آمریکا بعد از انهدام پهپاد جاسوسی هیچ غلطی نتوانست انجام دهد

آیت‌الله نورى همدانى,اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,علما
مرجع تقلید شیعیان گفت: هواپیمای غول‌پیکر جاسوسی آمریکا به‌محض تجاوز به حریم هوایی ایران مورد اصابت موشک پاسداران اسلام قرار می‌گیرد و آن‌ها هیچ غلطی نمی‌تواند بکنند.

به گزارش تسنیم، متن پیام آیت‌الله نورى همدانى به «کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری» به شرح زیر است:

وَما لَكُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ الَّذینَ یَقولونَ رَبَّنا أَخرِجنا مِن هذِهِ القَریَةِ الظّالِمِ أَهلُها وَاجعَل لَنا مِن لَدُنكَ وَلِیًّا وَاجعَل لَنا مِن لَدُنكَ نَصیرًا (آیه ۷۵، سوره نساء)

و چرا شما در راه خدا و در راه نجات مردان و زنان و کودکان مستضعف، نمی‌جنگید همان افراد ستمدیده‌ای که می‌گویند خدایا ما را از این شهری که اهلش ستمگرند نجات بده و از جانب خود برای ما یاور و سرپرستی قرار بده تا ما را نصرت بخشد.

یکی از موضوعاتی که در مکتب حیات‌بخش و انسان‌ساز اسلام بسیار مورد تأکید قرار گرفته است، این بوده که انسان جبهه خود را بشناسد. آیا در کنار مسلمانان و مستضعفین و مظلومین است، یا در کنار مستکبران و ستمگران و ظالمان؟ در قرآن کریم پیوسته هشدار داده‌شده است که مبادا دشمنان دین خدا را به دوستی برگزینید.

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْکافِرینَ أَوْلِیاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنینَ أَ تُریدُونَ أَنْ تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَیْکُمْ سُلْطاناً مُبیناً (آیه ۱۴۴، سوره نساء)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید، کافران را به جای مؤمنان دوست خود نگیرید.

و یا در جای دیگر می‌فرماید:

یَآ أیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْیَهُودَ و النَّصَارَی أوْلِیَآءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ وَ مَنْ یَتَوَلَّهُمْ مِنْکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمینَ (آیه ۵۱، سوره مائده)

قرآن کریم صراحتاً می‌فرماید ای مؤمنان یهود و نصاری را دوستان خود نگیرید که برخی از آنها دوست و همدست یکدیگرند، و هر کس از شما آنها را به دوستی خود برگزیند قطعاً در زمره آنها خواهد بود و خداوند ظالمان و ستمگران را هدایت نخواهد کرد.

و یا در سوره فتح می‌فرماید:

مُحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّآءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَآءُ بَیْنَهُمْ

یعنی کسانی که رسالت پیامبر اکرم صلی‌الله را قبول دارند و دوست دارند با او محسوب شوند، شیوه حضرتش آن بوده است که در مواجهه با کفار به سرسختی عمل می‌کردند و در برابر مسلمانان و مؤمنان بسیار نرم خو و مهربان بودند.

حال شما ببینید آیا اکثریت سران و حاکمان کشورهای اسلامی به این آیات قرآن عمل می‌کنند یا نه برعکس با دشمنان طرح دوستی دارند؟ و با صهیونیسم و آمریکا که مصداق اتم و اکمل یهود و نصاری امروز بوده نهایت همدلی و همکاری را دارند و با مسلمانان و مؤمنان و مظلومان در جنگ و ستیز هستند و بر مردم خود نیز رحم نمی‌کنند و یک نمونه‌ی آخر آن را دیدید که رژیم سعودی سی و چند نفر از جوانان پاک و مؤمن را به اعدام محکوم کردند و گردن زدند.

امیرالمؤمنین حضرت امام علی علیه‌السلام در حالی‌ که در بستر شهادت آرمیده بود به فرزندانش وصیت می‌فرماید: کونوا للظالم خصما، و للمظلوم عونا. یعنی همواره باید دشمن ظالمان و یاور مظلومین باشید.

آن حضرت در نامه‌شان به مالک اشتر که فرمانروای مصر شده بود می‌فرمایند: مقداری از وقت خود را در اختیار ضعیفان و محرومان قرار بده و درهای دارالأماره را باز بگذار تا مردم آزادانه و بدون موانع نزد تو بیایند و مشکلات خود را با تو در میان بگذارند تا شخصاً بتوانی به کارها و گرفتاری‌های ایشان رسیدگی نمایی چرا که من بارها از رسول خدا(ص) شنیدم که می‌فرمود: لن تُقَدّسَ أُمة لا یُؤْخَذ للضعیف فی‌ها حقّه من القوىّ غیرمُتَتَعْتِعٍ. یعنی امتی که حق ضعیفان را از زورمندان با صراحت و بدون خوف و ترس نگیرد هرگز پاک نمی‌شود و روی سعادت را نمی‌بیند و روی سعادت را نمی‌بیند.

پس بنابراین حقوق بشر واقعی در اسلام محقق می‌شود و این آیات قرآن است که پیوسته انسان را به حمایت از ضعفا و مظلومین و مستضعفین فرا می‌خواند و به مبارزه با استکبار و ستمگران و ظالمین دستور می‌دهد و یک انسان مسلمان باید همیشه در کنار مظلوم و بر علیه ظالم باشد.

نام‌گذاری هفته دوم تیرماه به عنوان هفته حقوق بشر آمریکایی فرصتی است برای بازشناسی جنایات وحشتناک مدعیان دروغین حقوق بشر که به فرموده رهبری معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (دامت برکاته) اگر کسی بخواهد جنایات آمریکا را بنویسد یقیناً یک کتاب قطور خواهد شد.

منافقین کوردل، این عوامل آمریکایی جنایتکار در ششم تیرماه ۱۳۶۰ به جان رهبر معظم انقلاب سوءقصد داشتند و ایشان را ترور کردند. که الحمدالله خدای متعال وجود ایشان را از این حادثه محفوظ داشت و فردای آن روز یعنی در هفتم تیرماه ۱۳۶۰ در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی بمب‌گذاری کردند و شهید آیت‌الله بهشتی و هفتاد و دو نفر از یارانش را مظلومانه به شهادت رساندند و بمب‌گذار این حادثه نیز سال‌ها در پناه حمایت کشورهای اروپایی در آنجا زندگی می‌کرد و عجیب آن است کسانی که ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند، هم‌اکنون صدها نفر از منافقین که دستشان به خون هفده هزار نفر از بی‌گناهان آلوده‌ شده است را در دامان خود می‌پرورانند و از آنان برای مأموریت‌های تروریستی در جهان استفاده می‌کنند.

از جمله جنایات مهم آمریکا در هفتم تیرماه ۱۳۶۶ بمباران شیمیایی سردشت و کشتن هزاران نفر از مردم مسلمان و اهل تسنن ما توسط صدام جنایتکار بود که پیوسته موردحمایت و پشتیبانی آمریکا در طول جنگ تحمیلی قرار داشت و از همه واضح‌تر شلیک موشک به هواپیمای مسافربری ایران در دوازده تیرماه ۱۳۶۷ در خلیج‌فارس بود که توسط ناو آمریکایی زده شد و بیش از ۲۹۰ نفر از مردم عادی که حدود ۶۰ نفر آن‌ها کودک بودند بر فراز آسمان کشته شدند و به دریا فروریختند.

آمریکا برای اینکه جمهوری اسلامی را تحت‌فشار قرار دهد، مردم مظلوم کردستان را مورد حمله شیمیایی قرار داد و یا هواپیمای مسافربری را سرنگون کرد که این‌ها از لحاظ نظامی هیچ ارزشی ندارد و فقط ضعیف‌کشی محسوب می‌شود. حال باید پرسید که اکنون چه شده است، هنگامی‌که بعد از گذشت ۳۱ سال از آن حادثه، هواپیمای غول‌پیکر جاسوسی آمریکا به‌محض تجاوز به حریم هوایی ایران مورد اصابت موشک پاسداران اسلام قرار می‌گیرد، هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و برای توجیه ناتوانی خود می‌گوید ما دیدیم ۱۵۰ نفر کشته می‌شوند از حمله صرف‌نظر کردیم یا للعجب شما اگر به فکر نفوس انسان‌ها هستید چرا هواپیمای مسافری را زدید و ۲۹۰ نفر را یکجا به شهادت رساندید؟

آمریکا اگر نفوس انسانی برایش اهمیت دارد چرا با حمله اتمی به ژاپن دویست هزار نفر را یکجا کشتند و هزاران نفر دیگر را سالیان سال به درد و الم مبتلا کردند و معلول نمودند؟ آمریکا اگر نفوس انسانی برایش مهم است چرا تنها در یک روز ۱۲۵ هزار ویتنامی را قتل‌عام کرد، آن‌ هم بعد از آن که اعلام کرده بود به مناسبت سال نوی میلادی، ۴۸ ساعت جنگ ویتنام را متوقف می‌کند و همین‌که مردم از پناهگاه‌ها خارج شدند، بمباران‌ها را شدیداً آغاز کرد و ده‌ها هزار نفر را قتل‌عام کرد؟

آمریکا اگر نفوس انسانی برایش مهم است چرا تاکنون میلیون‌ها نفر از سرخپوستان آمریکا را به خاک و خون کشیده و همین الآن‌ هم بیش از سی میلیون سرخ‌پوست تحت ظلم و ستم آمریکا هستند و از بسیاری حقوق اجتماعی محرومند و در زندان‌های مخوف تحت شکنجه قرار می‌گیرند! آمریکا اگر نفوس انسانی برایش مهم بود، چرا در طول سالیان اشغال عراق بارها مردم مظلوم و بی‌پناه را به گلوله می‌بستند؟

آمریکا اگر نفوس انسانی برایش مهم است، چرا برای اشغال افغانستان و به دست گرفتن تجارت مواد مخدر جهان با توجه به اینکه بعد از آمدن آمریکا به افغانستان کشت خشخاش و تولید مواد مخدر در این کشور چهل برابر شده است، تاکنون ده‌ها هزار نفر از مردم مظلوم این کشور را به شهادت رساندند؟

آمریکا تاکنون بیش از ۶۰ حکومت ملی و مردمی را در جهان سرنگون کرده و عوامل خود را به‌جای آن‌ها نشانده است و همان‌طور که گفته شد، کتاب جنایات آمریکا یک کتاب قطور است و در این مقال نمی‌گنجد.

اینجانب از تلاش دست‌اندرکار آن همایش بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی که سعی دارند چهره واقعی و جنایت‌کارانه آمریکا را به ملت‌ها نشان بدهند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم و توفیقات هر چه بیشتر آنها را در تحقق اهدافشان از درگاه الهی مسئلت می‌‌کنم.

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش