دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۵ - ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۲۸۵۵
فرهنگ و حماسه

بیانیه وزارت دفاع در سالروز شهادت امیر سپهبد صیاد شیرازی؛

شهید صیاد شیرازی الگویی راستین از انقلابی ‌گری برای جامعه اسلامی است

اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,فرهنگ و حماسه,شهید صیاد شیرازی
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بیانیه‌ای با گرامیداشت هجدهمین سالروز شهادت سپهبد «علی صیاد شیرازی»، آن شهید ارجمند را الگویی راستین از بصیرت و انقلابی‌گری برای جامعه اسلامی دانست.

به گزارش ایرنا از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در ابتدای این بیانیه آمده است: با گذشت ۱۸ سال از شهادت مظلومانه امیر سرافراز ارتش اسلام سپهبد «علی صیاد‌شیرازی» به دست مزدوران استکبار جهانی و منافقین کوردل، جغرافیای ایران اسلامی و جای جای مراکز و یگان‌های نیروهای مسلح که حضور پربرکت آن عزیز را تجربه کرده‌اند، خاطرات ماندگار و سازنده وی را یادآور می‌شود و همرزمان، شاگردان و رهروان آن فرمانده مخلص و شجاع خاطرات او‌ را به عنوان مالک اشتر زمان سینه به سینه نقل می‌کنند.‌

 

در ادامه این بیانیه آمده است: نقش‌آفرینی‌های بزرگ شهید صیاد شیرازی در طول دوران خدمت درخشان و موفق در نیروهای مسلح تا هنگام شهادت به ویژه تلاش‌های صادقانه در استحکام‌بخشی به نیروهای مسلح و تقویت وحدت، تعامل و هم‌افزایی بین سپاه و ارتش در دوران پر حماسه دفاع مقدس و پس از آن به‌ مثابه نیروهای راهبردی و سپر امنیت کشور و مردم، برای مقابله با جبهه گسترده دشمن، همواره چراغ راه مجموعه‌های دفاعی و نظامی کشور قرار داشته و مورد تجلیل و تکریم قرار دارد.

 

این بیانیه می افزاید: مقبولیت و محبوبیت ناشی از ولایت‌پذیری، اندیشه‌های عمیق و نافذ و رفتار توأم با اخلاص، بصیرت و محبت‌ورزی شهید علی صیاد شیرازی در مجموعه نیروهای مسلح که وی را یک شخصیت تأثیرگذار و تعیین‌کننده قرار داده بود از عوامل عصبانیت دشمنان انقلاب و نظام از این فرمانده دلاور و فهیم بود.‌

 

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این بیانیه آورده است: جایگاه و نقش‌پذیری‌های سرنوشت‌ساز و راهبردی صیاد شیرازی در پیش‌برندگی سیاست‌ها و برنامه‌های کلان نیروهای مسلح و موفقیت‌های وی که با مشارکت و حمایت آحاد فرماندهان و مجموعه‌های نظامی و انتظامی کشور همراه بود بر نظام سلطه، استکبار و ضدانقلاب غیرقابل تحمل شد و سرانجام جنایت تروریستی گروهک منفور منافقین در صبحگاه ۲۱ فروردین ماه سال ۱۳۷۸ وی را هدف قرار داد و به شهادت رساند.

 

وزارت دفاع در این بیانیه آورده است: سالروز شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی فرصت یادآوری جنایات منافقین کوردل و بازخوانی جریان نفاق و مزدوری عوامل نفوذی و ستون پنجم دشمن در کشور است که در شرایط کنونی کشور نیز بسیار درس‌آموز بوده و بر این حقیقت تأکید دارد که جامعه اسلامی ما همواره نیازمند هوشمندی، فداکاری و مجاهدت سلحشورانه برابر دشمنان اسلام و ولایت است و بی‌تردید در این صحنه شهید صیاد شیرازی یک الگوی رهگشا به شمار می‌رود.

 

در پایان این بیانیه تصریح شده است، کارکنان ولایتمدار و متخصص وزارت دفاع ‌ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امیر سرافراز ارتش اسلام و همه شهدای سرافراز ایران اسلامی به سه وزیر شهید و یک هزار شهید وزارت دفاع، ‌بر لزوم اهتمام مجموعه سازمان‌های نظامی، دفاعی و امنیتی کشور به آموزه‌های مکتبی که ثمره آن تربیت فرماندهان مقتدر و خردمندی چون این شهید عزیز است، تاکید و اعلام می‌دا‌رد: ملت ایران و نیروهای مسلح با تأسی از منویات و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) با پاسداشت مقام شهید و شهادت، راه پرافتخار و نورانی شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی را تداوم بخشیده و با حضور به موقع و قاطعانه در صحنه‌های نیاز انقلاب و دفاع از دین، شرف، عزت ملی، استقلال و تمامیت ارضی کشور، همچنان جبهه دشمنان خبیث و خیره سر را در نیل به اهداف پلید ناکام و مأیوس خواهند ساخت.

 

شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در سحرگاه ۲۱ فروردین ۱۳۷۸، پس از عمری مجاهدت و تلاش خستگی‌ناپذیر، به دست همان منافقین کوردلی که در عملیات مرصاد، شکست سختی را نصیبشان کرده بود و همانگونه که آرزوی قلبی‌اش بود، به درجه رفیع شهادت نائل آمد و شهادت افتخارآمیزش، چون حیات پرثمرش؛ موجی از دین‌خواهی را برانگیخت.

 

 

 

 

 

  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش