چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۶۰۰۷۶

موثرترین خواص به برای سلامتی

خواص به,خواص به دانه,خواص به در دوران بارداریاز خواص به میتوان به زیبایی و سلامت پوست و موی خانم‌ها اشاره کرد
جایگاه میوه به در طب سنتی کشور بسیار ویژه است و تمام قسمت های میوه حتی برگ و دانه ی آن دارای خواص درمانی فراوانی می باشد. باتوجه به کوچک بودن درخت به و رنگ زرد مایل به طلایی میوه ی آن، ارزش این میوه بعنوان یک ماده غذایی به زمان های بسیار قبل باز می گردد.

خواص به

یکی از میوه های معطر از خانواده ی رُز که گل و گیاهانی متوسط دارد، به می باشد. سیب و گلابی هم علاوه بر به، در همین گروه قرار گر فته اند. به در مناطق جنوب غربی آسیا به عنوان میوه ی بومی مناطقِ معتدلِ گرم محسوب میشود و در فصل پائیز و زمستان، یک میوه ی فصلی می باشد.

کاربرد به از نظر تاریخی بسیار زیاد بوده است. در مرکز میوه ی به، چند هسته قرار گرفته و این میوه به شکل ریگ می باشد. طعم آن ترش است و به ندرت به صورت خام مصرف می شود، معمولاً برای از بین بردن طعم ترش به، آنرا می پزند یا فریز می کنند. نحوه ی پخت این میوه در غذاهای سنتی شرق آسیا و مدیترانه بهمراه گوشت بره و بز است. به خاطر نرم و آب دارتر بودن نوع آسیایی به، از آن برای تهیه ژله استفاده می شود. گاهی وقت ها از این میوه بعنوان طعم دهنده در پای سیب استفاده می شود. در صورتی که رنگ به، زرد روشن بود، می توانید آن را خرید کنید بدین دلیل که نوع سبز آن نارس و خیلی سفت است. البته درصورتی كه تعدادی به سبزرنگ در میان به های خریداری شده وجود دارد ، برای این که رسیده شوند، آن ها را بمدت چند روز در دمای اتاق قرار دهید.

پوست به که با لایه ای كرك مانند به رنگ قهوه ای پوشیده شده، براق و معطر میباشد که با سائیدن آن، پوستش از بین میرود. هضم کرک یا پرز روی« به»، سنگین است و ضرر و زیان بسیاری برای حلق و صدا دارد، بنابراین پرزهای روی آنرا پیش از خوردنش پاک کنید. طعم این میوه ی بسیار معطر، معمولاً شیرین و گاهی ترش و گس است. طبیعت به شیرین، معتدل و تر است و برای قلب و مغز مقوی است در حالیکه طبیعت به ترش، سرد و خشک است و معده را تقویت می کند. مواد معدنی بسیاری درون به وجود دارد که از آن ها می توان به کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و سدیم اشاره کرد. همچنین ویتامین های این میوه زمستانی نظیر A، B۱، B۲، B۳ و C میباشد که بسیاری از بیماریها را درمان میکند.

* خواص به برای تنظیم کلسترول خون:

با استفاده از دمنوش میوه به می توانید کلسترول خون تان را تنظیم کنید. از خواص دمنوش به می توان به سلامت قلب و عروق و کاهش کلسترول و چربی اشاره کرد. علاوه‌براین به میتواند مانع بروز بسیاری از بیماری های قلبی عروقی مثل سکته، نارسایی احتقانی قلب و بیماری های عروق قلبی با بهبود سطوح چربی های خونی شود.

خواص به برای دیابتی ها,خواص به بر کاهش قند خون,خواص به لیمو در طب سنتییکی از خواص به برای دیابت و قند خون افراد دیابتی میباشد

* رفع استرس با مصرف به:

از خواص به می توان به خاصیت آرام بخشی آن اشاره کرد. در واقع آنتی اکسیدان هایی که در به  وجود دارد کمک می کند تا استرس شما کاهش پیدا کند و ذهنتان ارام شود.

* خواص به برای تنظیم فشار خون :

از مهم ترین مواد معدنی بدن انسان می توان پتاسیم را نام برد، بدین دلیل که پتاسیسم برای حفظ تعادل فشارخون و تسهیل انتقال مایعات در سلول های بدن ضروری است. پتاسیم با شل کردن رگ های خونی و شریان ها از میزان فشار وارد شده به سیستم قلبی عروقی کم می کند. به همین خاطر احتمال بروز شرایطی همچون آترواسکلروزیس کاهش پیدا می کند و همچنین تأثير به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری، حملات قلبی و سکته دارد.

* خواص آنتی اکسیدانی به:

ترکیبات پلی فنولیک موجود در به دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد. این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد موجود در بدن می پردازند و با کاهش روند پیری، مانع بروز بیماریهای قلبی عروقی و سکته مغزی میشوند.

* خواص به در بارداری:

یکی از میوه های پیشنهادی برای زیبایی و سلامت پوست و موی خانم‌ها میوه به میباشد و در طول دوران بارداری و حاملگی، استفاده از دمنوش به فواید بسیاری دارد. ویتامین B6 میوه به تأثير به سزایی بر روی تهوع و استفراغ بارداری دارد و از این رو مصرف میوه به در هفته های ۶ تا ۱۴ بارداری، پیشنهاد می شود.

* درمان بیماری های معدی روده ای:

با توجه به این که فیبر غذایی به بهبود عملکرد عمومی سیستم گوارش کمک می کند، این گزینه موجب پیشگیری از بروز بیماری های روده ای همچون بیماری التهابی روده، سرطان های مختلف یا دیورتیکولیت میشود. میوه به دارای کاتچین و اپی کاتچین است که می تواند با سموم ایجاد کننده سرطان پیوند برقرار میکند. به همین خاطر برای محافظت از اندام های مهم بدن می باشد.

خواص به برای کاهش وزن,کم کردن وزن با مصرف به,خواص بهخواص به برای کاهش وزن و حفظ سلامتی کلی بدن مناسب است

* خواص به برای دیابت و قند خون افراد دیابتی:

مقادیر بالای فیبر موجود در میوه به و شاخص گلیسمی پائین آن از افزایش سطح قندخون و کاهش میزان قندخون افراد دیابتی جلوگیری میکند.

* خواص ضد سرطانی به:

از شایع ترین بیماری های امروزه می توان به سرطان اشاره کرد. از این رو راه حلی که خطر ابتلا به این شرایط را کاهش دهد از محبوبیت بسیاری در بین افراد برخوردار است. خواص آنتی اکسیدانی به سبب میشود تا بدن شما با رادیکال های آزاد مبارزه کند و همچنین باعث از بین بردن سلول های سرطانی بدخیم میشود. دانه های ریزی که در گوشت میوه به  وجود دارد ترکیباتی قابض به نام تانن دارد. این تانن ها با اتصال به سموم و مواد شیمیایی برای محافظت از غشاهای مخاطی بدن دربرابر سرطان مناسب هستند.

* خواص آب میوه به:

از خواص آبمیوه به می توان به خوش بو شدن عرق، بیماری های تنفسی، درمان بیماری های قلبی عروقی، آسم و کم خونی اشاره کرد. اگر آبمیوه به را به صورت منظم مصرف کنید سل و نارسایی کبدی را درمان می کند.

* خواص به برای کاهش وزن :

میوه به، باتوجه به کالری اندکش دارای فیبر بسیاری می باشد. ۵۷ کالری، چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول پائین در ۱۰۰ گرم میوه به خام وجود دارد. این خواص به برای کاهش وزن و حفظ سلامتی کلی بدن مناسب است.

* میوه به و قاعدگی:

به منظور درمان خونریزی های شدید قاعدگی می توانید میوه به بخورید.

خواص به برای مو,خواص به برای شوره سر,خواص بهیکی از خواص به اینست که از شوره سر جلوگیری میکند

* خواص به برای پوست:

میوه به سرشار از سطح بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین های فراوان میباشد که سلامت پوست و جوانی را تضمین میکند. این آنتی اکسیدان ها موجب از بین بردن اسیبهای وارده در اثر رادیکال های آزاد می شوند و همین امر باعث کاهش ظاهر چین و چروک ها میشود، سپس با از بین بردن لکه ها از پوست دربرابر اشعه ماوراء بنفش محافظت میکند.

* به دانه، بهترین التیام برای بواسیر:

از خواص دانه« به» می توان به درمان بیماری هایی نظیر التهاب های دستگاه گوارش و مخاط ها، سینه درد، سرفه های خشک، تب و گرفتگی صدا اشاره کرد ولی توجه کنید که نباید این دانه را بجوید و یا ببلعید، به این خاطر که یک ماده سمی و مضر دارد، از این رو چند عدد« به دانه» را مدتی در دهانتان بگذارید و برای خارج شدن لعابش، آن را بمکید و آن ها را از دهانتان درآورید. همچنین میتوانید داخل آب داغ چند عدد« به دانه» را خیس کنید و بعد از گذشت مدتی لعابش را بخورید. برای سوختگی پوست در اثر آتش یا آفتاب و ترمیم زخم ها می توانید از لعاب دانه« به» استفاده کنید. لعاب« به دانه» را به منظور التیام بواسیر میتوانید روی موضع موردنظر بمالید.

* خواص برگ به:

از خواص دمنوش برگ به می توان به کاهش استرس و افسردگی و درمان سرفه و گلودرد اشاره کرد. همچنین برای ضد عفونی کردن و درمان زخم می توانید برگ به را بجوشانید.

* خواص ضد ویروسی به:

میوه به طبق تحقیقات، از خواص ضدویروسی بالایی برخوردار است. فنولهای موجود در میوه به، ترکیبات ضد آنفلوانزایی قوی دارد. همچنین خواص آنتی اکسیدانی بالای به، مقاومت بدن را دربرابر بیماریهایی همچون آنفلوانزا، سرما خوردگی و سایر بیماریهای ویروسی افزایش می دهد.

* خواص به برای تنظیم سیستم ایمنی:

درماتیت آتوپیک به یک نوع آلرژی با تظاهرات پوستی گفته میشود. از این رو برای درمان این بیماری می توانید از میوه به، به صورت موضعی استفاده کنید. همچنین ویتامین C فراوان موجود در میوه به برای تنظیم التهاب، تعداد گلبول های سفید و عملکردهای سیستم ایمنی مفید است.

* درمان شوره سر با روغن به:

روغن« به» دارای خواص بسیاری میباشد که به جلوگیری از شوره سر، تعریق زیاد، سرگیجه، تقویت معده، وزوز گوش، کبد و قلب، خونریزی های ریوی، بهبود زخم های دهانی، اسهال مزمن و زخم روده کمک میکند. برای این که از میوه به، روغن تهیه کنید باید آنرا بطور کامل بپزید و بعد از گرفتن آبش با نصف همین مقدار روغن زیتون بجوشانید تا این آب تبخیر شود و روغنش باقی بماند، البته این نکته را در نظر بگیرید که روغن نباید نسوزد.

خواص دمنوش به,خواص به,فواید بهاز خواص دمنوش به می توان به سلامت قلب و عروق و کاهش کلسترول و چربی اشاره کرد

* طرز تهیه چای و دمنوش به:

در شب های سرد زمستان از چای و دمنوش میوه به برای افزایش انرژی و گرم شدن میل کنید. به این منظور باید داخل یک لیوان آب جوش، ورقه های خشک شده میوه به را بریزید و بعد از گذشت ۱۰- ۱۵ دقیقه آن را بخورید. شما میتوانید برای شیرین کردن چای به از عسل استفاده کنید.

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش