جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۲۰۰۰۸

با بهترین خواص سنجد آشنا شوید!

خواص سنجد,خواص سنجد برای زنان,خواص سنجد برای قلبیکی از خواص سنجد این است که، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند
بسیار از افراد اطلاعات کاملی از خواص سنجد ندارند. سنجد یکی از گیاهانیست که کاربرد آن در طب سنتی چینی زیاد است. از زمانهای گذشته میوه سنجد در سبد غذایی ایرانیان جا داشته و به آن در اعیاد سنتی توجهی خاص مبذول شده است.

خواص سنجد

یکی از میوه های بسیار مفید که طبع خشک و سردی دارد، سنجد می باشد. از زمانهای گذشته این میوه پر خاصیت توسط ایرانیان مصرف می شد و جایگاه خاصی در اعیاد سنتی بر سر سفره های پذیرایی داشته است. نام علمی سنجد  « Elaeagnusan gastifolial»  است و در صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی، عطرسازی و چوب مورد استفاده قرار می گیرد. در دنیا ۳ نوع درخت سنجد وجود دارد که در ایران ۲ نوع هلاگنوس و هیپوفار موجود می باشد. درخت سنجد هلاگنوس نسبت به درخت سنجد هیپورفیا برتری دارد به علت این که میوه های درشت، قامت بلند و برگ های پهن دارد ولی خار ندارد.

خواص سند برای استحکام پوست,خواص سنجد,خواص سنجد فشار خونیکی از خواص سنجد جوان سازی پوست است

از سنجد در بسیاری از متون ادبی بعنوان نماد فرهیختگی و فرزانگی یاد شده است به علت این که به عقیده درمانگران طب سنتی و شیوه های طبیعی درمانی، میزان اثرگذاری سنجد بر تقویت سلول های مغزی بسیار زیاد است. خواص سنجد بسیار زیاد است و همه ی این خواص را بطور کامل نمی توان بیان کرد ، به همین جهت خلاصه ای از خواص سنجد را برایتان جمع آوری کرده ایم. 

- رفع کمبود ویتامین C 

رفع کمبود ویتامین C بدن از برترین خواص سنجد به شمار می رود و خوردن آن، مانع از ورود عفونت به بدن می شود.

- خواص سنجد برای زنان :

در طب سنتی برای درمان بعضی از اختلال های جنسی به خصوص در زنان مصرف دمنوش تهیه شده از سنجد یا جوشانده سنجد توصیه شده است. خواص سنجد در درمان اختلال جنسی زنان و حتی اضطرابشان هنگام رابطه زناشویی به اندازه ایست که در مورد تأثير گل و گیاه و میوه سنجد تحقیقات بسیاری انجام شده است و از این میوه در تهیه کپسول هایی به صورت صنعتی برای عرضه به مردم در داروخانه ها استفاده می شود.

خواص سنجد وهسته آن,خواص سنجد برای کودک,خواص سنجدبرای لاغری و کاهش وزن می توانید روی خواص سنجد حساب کنید

بوئیدن اسانس گل سنجد سبب میشود ناتوانایی جنسی در زنان درمان شود ولی در مردان تأثير معکوس دارد. به علت این که توانایی جنسی در آن ها کاهش می یابد. نوشیدن یک تا ۲ فنجان دمنوش از جوشانده برگ یا میوه سنجد تأثير کمی برای درمان اختلالات جنسی  دارد ولی برای این که با موفقیت، درمان شوید با یک متخصص طب سنتی مشورت کنید.  یکی از خواص سنجد، درمان خونریزی بیش از حد در قاعدگی است. خونریزی بیش از حد سبب میشود ضعف و کم خون شوید. بعد از ۳ تا ۵ روز از شروع قاعدگی ، سنجد مصرف کنید تا خونریزی و لکه بینی شدید یا طولانی برطرف شود.

- خواص سنجد برای تقویت و سلامت قلب:

از خواص سنجد می توان به عدم ترشح مایعات بدن به ریه ها اشاره نمود و در مقابله با تنش ها، توانایی قلب انسان را افزایش می دهد. روغن سنجد به علت این که آنتی اکسیدان زیاد دارد، سبب کاهش آسیب های قلبی می شود.

- خواص سنجد برای کودکان:

یکی دیگر از خواص سنجد برای مزاج اطفال است به علت این که اطفال حرارت زیاد مزاجی دارند، اگر به جای تنقلات بی ارزش و مضر سنجد مصرف شود، یکی از بهترین تنقلات برای کودکان خواهد بود. سنجد باعث میشود ساق ها قوی شوند به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید. به علت اینکه این میوه، ضد اسهال و قابض است. بهترین دارو برای اسهال کودکان جوشانده برگ سنجد، می باشد.

- خواص سنجد در درمان التهاب:

مطالعات مختلف تأثير عصاره سنجد در درمان درد و التهاب را نشان داده است. فلاونوئیدهایی که در سنجد وجود دارد در درمان مؤثر هستند. بر اساس مطالعات علمی، عصاره زیتون سبب میشود درد و التهاب استئوآرتریت زانو در زنان بهبود یابد.  از خواص سنجد می توان به مقاومت در مقابل التهاب و کاهش التهاب مفصل و آرترویت اشاره کرد. عصاره سنجد موجب میشود از التهاب های قلب و دهان پیشگیری کند. تعدادی سنجد تازه را بهمراه پوست و گوشت وهسته آن با استفاده از آسیاب برقی به صورت پودر در بیاورید. داخل یک لیوان شیر تازه، یک تا سه قاشق غذا خوری از پودر را بریزید و بوسله یک قاشق غذا خوری عسل آن را شیرین کنید و آنرابه عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده میل کنید. این ترکیب در درمان پوکی استخوان و درد مفاصل مخصوصا زانو درد مؤثر است.

خواص سنجد,درباره خواص سنجد,خواص سنجد در بارداریاز خواص سنجد می‌توان به رفع تکرر ادرار در زنان و مردان اشاره کرد

- رفع تهوع و استفراغ :

مهار صفرا در سنجد، معده را تقویت کرده و مانع از بروز تهوع و استفراغ می شود. افرادی که دچار حالت تهوع صبحگاهی هستند و مزه دهان آن ها تلخ است مثل افراد صفراوی با مزاج گرم وخشک، وقتی که بیدار میشوند بهتر است دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. خواص سنجد برای زنان باردار که حالت تهوع دارند بسیار مفید است. از دیگر خواص سنجد می توان به رفع سموم معده و روده اشاره کرد.

- خواص سنجد در دوران بارداری و شیردهی :

کلسیم زیاد سنجد سبب میشود استخوان های جنین،  توسعه و رشد بسیار مناسبی داشته باشند. همینطور یکی از خواص سنجد برای زنان باردار، کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان می باشد. علاوه بر آن در دوران بارداری برای رفع تهوع بسیار مؤثر است. ویتامین c موجود در سنجد سبب میشود سیتم ایمنی زنان باردار تقویت شود و در دوران بارداری خطر ابتلا به  آنفلونزا و سرما‌خوردگی را کم می کند. فلاونوئید ها و آلکالوئید هایی که در سنجد وجود دارد برای کاهش فشار خون بالا در زنان باردار مفید است. مصرف سنجد در دوران شیردهی باعث میشود نوزاد باهوش شود. البته این نکته را در نظر داشته باشید که مصرف بیش از حد سنجد در دوران حاملگی مناسب نیست به علت این که با افزایش مقدار کلیسیم بدن، حجم غضروف ها و استخوان کاهش می یابد.

- خواص سنجد برای رفع عفونت ریه:

یکی از خواص سنجد این است که عفونت ریه را خشک و آب آوری شش ها را درمان می کند؛ سنجد در رفع کمبود ویتامین C بدن مؤثر است.

- تسریع درمان زخم ها یکی از خواص سنجد :

طبق نتیجه ی یک مطالعه بر روی افراد سوخته مشخص شد که تأثير روغن سنجد بر روی درمان زخم ها بسیار مؤثر است. اگر عصاره برگ سنجد را بر روی محل سوختگی به صورت موضعی قرار دهید در تسریع درمانتان بسیار مؤثر است. از این جهت یکی از خواص سنجد، تسریع درمان زخم ها می باشد.

- تقویت و استحکام پوست:

برای افزایش ضخامت پوست از روغن سنجد استفاده کنید و همینطور یکی از دیگر خواص سنجد برای درمان بریدگی هاست. علاوه‌براین مصرف سنجد سبب کنترل رادیکال های آزاد مخرب که عامل اصلی چین و چروک پوست هستند، می شود. برای جوان سازی پوست، برای این که نتیجه بهتری بگیرید به صورت موضعی از میوه سنجد استفاده کنید.

خواص سنجد با شیر,خواص سند,خواص سند برای سنگ کلیهاز مهمترین خواص سنجد می توان به تقویت و بهبود رشد استخوان ها در کودکان اشاره کرد

- تاثیر خواص سنجد در درمان سنگ کلیه :

برای درمان سنگ کلیه ، آب زیاد بنوشید و همچنین استفاده از دیورتیک های طبیعی کمک می کند تا با این روش سنگ های کلیه با درد کمتری از بدن خارج شوند. یکی از خواص سنجد، درمان سنگ کلیه است. این میوه بعنوان یک دیورتیک طبیعی عمل می کند که به سم زدایی و پاکسازی کلیه ها نیز کمک می کند.

- خواص سنجد برای پوکی استخوان:

امروزه شیوع و گسترش" پوکی استخوان" و بیماریهایی مانند آرتروز به ویژه در زنان در بسیاری از کشورها تبدیل به یک کابوس وحشتناک شده است و چهارمین عامل مرگ و میر در جهان، پوکی استخوان می باشد. یکی از خواص سنجد این است که دردهای مفصلی به خصوص خانم‌ها را بهبود می دهد. افرادی که زانودرد و پوکی استخوان دارند، باید روزانه به میزان ۲۰ تا ۳۰ گرم پودر سنجد که بهترین شکل آن اضافه کردن این پودر به دوغ، سوپ و ماست یا یک لیوان آب است را مصرف کنند.»

- استحکام ریشه دندان:

برای محکم شدن ریشه دندان باید جوشانده ی پوست سنجد را مزمزه كنید، انجام این کار همچنین مانع از خونریزی دندانها میشود. از این جهت یکی از دیگر خواص سنجد، استحکام ریشه ی دندان می باشد.

- تسکین دهنده سر درد:

یکی از خواص سنجد این است که سر درد را تسکین می دهد. استشمام گل سنجد برای افراد فلج و افردی که " لقوه" دارند بسیار مفید و ارام بخش است.

- نقش سنجد در پاکسازی روده و معده:

از خواص سنجد می توان به پاک سازی روده و معده از سموم اشاره کرد که شما میتوانید در برنامه روزانه ی خود سنجد را به صورت مرتب قرار دهید.

- خواص سنجد برای درمان کبد چرب:

یکی از خواص سنجد که سبب می شود شما آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید ، سلامت کبد است، علاوه‌براین مصرف سنجد کمک می کند تا شما از بیماری های شایع کبدی در امان بمانید. سنجد علاوه بر خواص ضد التهابی، که دارد به عنوان یک دیورتیک طبیعی نیز عمل میکنید که به همین علت در پاک سازی و سم زدایی کبد مؤثر است و میتواند به درمان بیماری های شایع کبدی نظیر کبد چرب کمک کند.

خواص سنجد برای کودکان,خواص سنجد برای پوکی استخوان,خواص سنجدبهترین خواص سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است

- خواص سنجد برای لاغری و کاهش وزن:

برای لاغری و کاهش وزن میتوانید روی خواص سنجد حساب کنید. به علت این که سنجد یک منبع غنی از فیبر است، باعث می شود که مدت بیشتری احساس سیری کنید و در نتیجه مانع از پر خوری شده و به کاهش وزن کمک می کند. اگر در هر روز ۱۰ دانه سنجد استفاده کنید، اینکار باعث پاکسازی دستگاه گوارش به خصوص معده و روده های شما می شود.

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش