پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۵۰۰۰۲۹

فضائل و طریقه ختم دعای نادعلی (+ متن دعا و ترجمه)

دعای نادعلی,دعای ناد علی,ختم دعای نادعلیختم دعای نادعلی به جهت حاجت گرفتن و مهر و محبت تضمینی
دعای نادعلی در روز جنگ احد به رسول خدا (ص) الهام شده است. این دعا که به بیان فضائل امیرالمومنین (ع) می پردازد، خواص خوب و فراوانی برای زندگی افراد دارد؛ از امور عاطفی تا رویارویی با مشکلات و دشواری ها بعضی از خواص این دعا است.

دعای نادعلی

خاک نجف اشراف میزبان بزرگ ترين مرد تاریخ پس از پیامبر اسلام است. مردی که تمام افرادی که تلاش کردند در مورد زندگی او بنویسند و نتوانستند او را توصیف کنند. دعاهای فراوانی از آن حضرت نقل شده است که مجرب ترین آن ها نادعلی می باشد که در ادامه متن این دعا به شرح زیر است:

متن دعای نادعلی

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم

نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَرَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَیُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یامُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ

اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهِ اَکبَرُ اَنامِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إِیاکَ نَستَعینُ

یااَبالغَیثِ اَغِثنی یااَبَاالَحَسَنَین اَدرِکنی یاسَیفَ اللهُ اَدرِکنی یابابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُتَقَهَّرتَ بِالقَهرِوَالقَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یاقَهارُ

یاقاهِرَالعَدُوِّ یاواِلیَ الوَلِیِّ یامَظهَرَ العَجائِبِ یامُرتَضی عَلِیٌّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَسَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِ وَاِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لااِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ

یاغیاثَ المُستَغیثیَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یااَمانَ الخائِفینَ یامُعینَ المُتَوَکِلین یارَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَصَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَالِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ

ترجمه دعای نادعلی

بخوان علی را که مظهر صفات عجیبه است. تا یاری کننده تو باشد در سختی ها این بنده پیوسته به خدا نیازمند است؛ و من در امورم به او تکیه کرده ام و امور گذشته و اینده ام را به او وا می گذارم برای رفع هر ناراحتی تو را می خوانم. تا مشکل حل و مسائل روشن گردد سوگند به بزرگیت ای خدا و به پیامبریت ای محمد و به ولایت تو ای علی ای علی ای علی مرا در یاب بحق لطف پنهانت.

الله اکبر و من از شر دشمنانت بیزاری می جویم. خدای بی نیاز از سوی تو یاری می شم و بر تو اعتماد دارم به حق ایاک نعبد و ایاک نستعین. ای پدر کمک ای پدر حسنین مرا در یاب ای شمشیر خدا ای در خدا، ای حجت خدا، ای، ولی خدامرا در یاب. به حق لطف پنهانت ای غالب و غلبه کننده، ای دوست دوست خدا ای مظهر صفات عجیبه ای علی یقین دارم هرکه بخواهد ظلم نماید تو به شمشیر کشنده او را از پای در می اوری من تمام امورم را به تو واگذارمی کنم.

به درستی او بصیر بر بندگان است فرماید:خدای شما خدای واحد است و غیر از او خدایی نیست و بخشنده و مهربان. مرا در یاب ای فریاد رس فریاد خواهان ای راهنمای سر گردانان ای امان ده تر سندگان ای یاری دهنده پناه آورندگان ای رحم کننده بر فقرا ای خدا به رحمتت مرا در یاب و درود فرست بر محمد و ال او و ستایش برای جهانیان است و بس.

تاثیر خواندن دعای نادعلی,دعای نادعلی,طریقه ختم دعای نادعلیتصویر دعای نادعلی

ماهیت دعای نادعلی

دعای نادعلی در عمل دو دعای کوتاه و بلند را در بر می گیرد که با نام های نادعلی صغیر و نادعلی کبیر شناخته می شوند. دعای نادعلی صغیر تنها شامل دو بیت شعر به زبان عربی است که با مصراع «نادِ عَلِیاً مَظهَرَ العَجائِب» شروع می گردد. البته بعضی معتقد هستند که به جای کلمه ی «مَظهَر» باید کلمه ی «مُظهِر» را در مصراع اول این شعر بکار برد. بهرحال این دو بیت شعر در کتاب بحار الانوار نقل شده و از آن تحت عنوان دعای نادعلی صغیر یاد شده است. البته در کتاب مذکور و همچنین سایر منابع معتبر موجود نام هیچ گوینده ی مشخصی برای این دو بیت شعر آورده نشده است.

 دعای ناد علی کبیر با همان مصراع اول دعای ناد علی صغیر شروع می شود، ولی از نظر بلندی حدود هشت برابر آن است. با این حال دو دعای مذکور از نظر مفهوم و ماهیت کاملاً شبیه به یکدیگر هستند. همچنین دعای ناد علی کبیر برعکس نسخه ی ناد علی صغیر از ساختار شعری برخوردار نیست. بطور کل موضوع اصلی دعای ناد علی کبیر و ناد علی صغیر تمسک به امام اول شیعیان است.خواص دعای ناد علی کبیر هم کم و بیش به خواص دعای ناد علی صغیر شباهت دارد و مانند آن به شیوه های گوناگونی تلاوت و ختم می شود.

مضمون اصلی این دو دعای نادعلی عمده بر نمایان ساختن فضیلت هایی از امام اول شیعیان حضرت علی (ع) استوار است. همچنین در مضمون این دو دعا توسل جستن به مولای متقیان نیز به خوبی مشاهده می شود.

فضائل و طریقه ختم دعای نادعلی

به هر حال خواص دعای نادعلی در بعضی روایات بیش از ۷۰۰ مورد عنوان شده است. مواردی که از امور عاطفی تا رویارویی با دشواری ها و کج مداری های معمول زندگی را در بر می گیرد. در واقع کسانی که به خواص دعای نادعلی معتقدند میتوانند از آن برای گرفتن حاجت در اموری مانند ازدواج، بیماری، خوشبختی و هر گونه مشکل و گرفتاری رایج استفاده کنند. برای برخورداری بیشتر از تأثير خواص دعای ناد علی باید آنرا به شیوه ای خاص ختم کرد، که در زیر خلاصه ای برای شما آماده کرده ایم:

- درصورتی که پس از نماز صبح به نیت مال و ثروت، دعای نادعلی را روزی ۹ بار بخوانی ثروتمند گردی.

- کسی که می خواهد شخص بزرگی دوستدار او شود، چنانچه دعای نادعلی را سه مرتبه بخواند و بر خودش بدمد بعد نزد آن شخص بزرگ برود، آن شخص بزرگ، دوستدارش می شود.

- در صورتیکه جهت ادای قرض ۱۵ روز و روزی ۲۲ مرتبه دعای نادعلی را بخوانی قرضت ادا میگردد.

- چنانچه شخصی که سحر یا جادو شده است دعای نادعلی را بر آب چاه بخواند و با آن غسل کند و قدری هم از آن بخورد تمام سحر و جادوهای او باطل می شود.

- اگر کسی را مهمی پیش آید دعای نادعلی  را ۷ نوبت بخواند به نیت آن مهم البته بر آورده شود.

- اگر کسی این دعا را با خود داشته باشد از شر جمیع حیوانات و جن و انس محفوظ باشد.

- اگر به نیت فرزند دعای نادعلی را بخوانی حق تعالی به تو فرزند کرامت کند.

- اگر کسی زهر خورده باشد باید دعای نادعلی را با مشک و زعفران روی یک کاسه ی چینی بنویسند و بیست و یک دفعه بخوانند و به خورد او بدهند تا بلکه شفا یابد.

- اگر کسی از دشمن بترسد و روزی بیست و هفت بار دعای ناد علی را بخواند دشمن پراکنده خواهد شد.

اثرات دعای نادعلی,دعای نادعلی ترجمه,دعای نادعلیآشنایی با فضیلت دعای ناد علی

- اگر شخصی در جمعی گرفتار شده باشد باید هفت بار دعای نادعلی را بخواند و بر آنان بدمد تا ضرری از آن ها به او نرسد.

- اگر زنی دیر زاید پنج نوبت دعای نادعلی را بر آب بخواند و بخورد آن زن زود وضع حمل کند.

- کسی که مورد خشم واقع شده است، باید دعای ناد علی را برای هفتاد و یک بار برابر خشم کننده و سه بار هم به صورت آهسته بخواند و آرام بر خود بدمد تا بلکه بلا رفع گردد.

- بیماران لاعلاج میتوانند دعای نادعلی را هجده بار بر آب باران بخوانند و بعد آنرا تا ته سر بکشند تا بلکه فرجی حاصل شود.

- برای فتح ابواب و اقبال دعای نادعلی باید هر روز پنجاه دفعه خوانده شود.

- برای مهمات باید هر روز دعای نادعلی را سی و چهار بار خواند و به منظور رفع چشم زخم نیز باید آنرا به برهه زمانی سه روز هر روز بیست بار ختم کرد.

گردآوری: بخش مذهبی سرپوش

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
سپاس اجرتون با خدای مهربون و اهل بیت علیهما سلام
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش