شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۶۰۰۱۲

بیوگرافی شهید احمد رضا عباسی (+ تصاویر)

شهید احمد رضا عباسی,زندگینامه شهید احمد رضا عباسی,بیوگرافی شهید احمد رضا عباسیشهید احمد رضا عباسی به کتاب و کتابخوانی علاقه داشت
شهید احمد رضا عباسی در سال ۹۲ به عنوان شهید شاخص دانش آموزی کشور شناخته شد. این دانش آموز ممتاز به تحصیل علم و دانش علاقه زیادی داشت. در این مطلب از سرپوش زندگینامه شهید بزرگوار احمد رضا عباسی را  خواهید خواند.

چکیده ای از بیوگرافی شهید احمد رضا عباسی

نام:احمد رضا عباسی

زاده: اول شهریور ۱۳۴۴

زادگاه:اراک

ملیت:ایرانی

تاریخ شهادت:۷فروردین ۱۳۶۲

محل دفن:گلزار شهدای آستانه

بیوگرافی شهید احمد رضا عباسی

شهید احمد رضا عباسی متولد اول شهریور سال ۴۴ در شهر آستانه از توابع شهرستان شازند میباشد و در زمانی که دفاع مقدس بود یعنی در سال چهارم دبیرستان به جبهه اعزام شد. وی در روز ۲۹ دی ماه ۶۱ پس از پایان دوره اموزشی به جبهه اعزام شد.

تحصیلات شهید احمد رضا عباسی

شهید احمد رضا عباسی در مدرسه ابن سینا تحصیلات پایه اول و دوم ابتدایی خود را پشت سر گذراند؛ سپس به دبستان نوبنیاد آستانه رفت و پایه سوم، چهارم و پنجم ابتدایی را گذراند. او در حکیم نظامی، تحصیلات مقطع راهنمایی خود را تمام کرد و در دبیرستان نصراله عزیز سلطانی( شهید مطهری) شهر آستانه، مقطع دبیرستان خود را طی کرد.

خصوصیات اخلاقی شهید احمد رضا عباسی,عکس های شهید احمد رضا عباسی,تحصیلات شهید احمد رضا عباسیشهید احمد رضا عباسی فردی بشاش ، تیزهوش، مومن، مردمدار و خوش برخورد بود

یکی از ممتاز ترین دانش آموزانی که به تحصیل علم و دانش، علاقه مند بود؛ شهید احمد رضا عباسی نام داشت. او به خاطر پیشرفت تحصیلی و کسب رتبه اول توانست جوایزی دریافت کند که از آن ها می توان به احراز رتبه اول کلاس در دو پایه سوم وچهارم ابتدایی و سال های دوم و سوم دبیرستان اشاره کرد. یکی از خصوصیات او جدی بودنش در تحصیل و علاقه به کتاب و کتابخوانی بود. این شهید به موقع ، برنامه های درسی اش را تنظیم و اجرا می کرد. او در اکثر مواقع، کتاب های غیر درسی اش را مطالعه میکرد و فعالیت فرهنگی و هنری انجام میداد.

 شهید احمد رضا عباسی عضو کتابخانه بود و از پولی که بدست می آورد؛ کتاب های مذهبی می خرید. ۱۲۹ جلد کتاب از او در کتابخانه اختصاصی شهید وجود دارد که نظیر نهج البلاغه، شهید معلم دکتر علی شریعتی، صحیفه سجادیه، زنده یاد آیت ا... طالقانی، استاد شهید مطهری و کتاب های دینی و اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می باشد.

 خصوصیات اخلاقی شهید احمد رضا عباسی

از خصوصیات اخلاقی شهید احمد رضا عباسی می توان به بشاش، مومن، تیزهوش، مردمدار و خوش برخوردی اش اشاره کرد. او مشكلات را با صبر و اعتماد به نفس زیاد، حل می كرد و رفتار بسیار خوبی با اعضای خانواده داشت و احترام خاصی برای فامیل و بستگان، قائل بود.

فعالیت های شهید احمد رضا عباسی

شهید احمد رضا عباسی، دوران شکوفایی خود را در زمانی که مردم برعلیه رژیم پهلوی در خیابان ها اعتراض می کردند؛ یعنی در سن ۱۳ سالگی گذراند. وی، حضور فعالی در برنامه های انقلابی مجالس و مساجد آستانه داشت.

شهید احمد رضا عباسی با حضور در پایگاه بسیج در روز ۱۴ آذر ۱۳۶۱ به منظور اعزام به جبهه و حضور در کنار رزمندگان نام نویسی کرد و برای گذراندن دوره اموزش نظامی در روز ۱۸ آذر همان سال به پادگان حمزه تهران رفت.

شهید احمد رضا عباسی بهمراه تیپ قمر بنی هاشم( ع) در روز ۲۰ اسفند همان سال، به نزدیکی پاسگاه زید عراق اعزام شد که در مرز مشترک ایران و عراق۳۰ کیلومتری شمال خرمشهر بود.

لباس فرم شهید احمدرضا عباسی

شهید احمدرضا عباسی دو دست لباس رزم در جبهه داشت که یک دستش را میپوشید و عاقبت همین لباس، کفنش شد. شهیدی به غسل و کفن نیاز ندارد که در میدان جبهه به شهادت رسیده باشد. از اینرو احمدرضا را با لباس رزمی خون آلودش در پارچه ای سفید پیچیدند و آن را دفن کردند.

همچنین لباس دوم و چفیه ی شهید احمد رضا عباسی در نزد خانواده اش می باشد. دست نوشته ی احمد رضا بر روی لباس فرم نظامی اش این چنین بود:احمدرضا عباسی اعزامی از اراک- آستانه شماره پلاک CJ- 009- 014- تیپ قمر بنی هاشم( س).

شهادت شهید احمد رضا عباسی

شهید احمد رضا عباسی در زمانی که به سنگر فرماندهی در هفتم فروردین ماه ۱۳۶۲ می رفت تا با فرمانده اش گفت و گو کند؛ توسط دشمن، مورد اصابت خمپاره قرار گرفت و شهید شد و محل دفن او در جوار زیارتگاه امامزاده سهل بن علی( ع) در گلزار شهدای آستانه و کنار سایر همرزمانش می باشد. چشمان او بعد از این که شهید شد؛ باز بود و این امر تحقق وصیتش مبنی براینکه چشمانم را باز بگذارید تا بدانند کورکورکورانه به جبهه نرفته ام بود.

در ۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر اراک مرکز استان مرکزی و ۶کیلومتری جنوب غربی شهر شازند، شهری به نام آستانه واقع شده است. سه راهی شازند به عنوان راه ارتباطی این شهر محسوب میشود که در ۲۶ کیلومتری مسیر جاده اصلی اراک به ملایر و در مسیر به شهر آستانه قرار دارد.

نحوه شهادت شهید احمد رضا عباسی,فعالیت های شهید احمد رضا عباسی,شهید احمد رضا عباسی که بوددوران شکوفایی شهید احمدرضا عباسی در سن ۱۳ سالگی بود

وصیت نامه شهید احمدرضا عباسی

بنام الله پاسدار خون شهیدان

درود بر شما قهرمانان شهیدپرور كه فرزندانتان را بدون هیچ واهمه ای در راه اسلام ایثار می كنید و سلام بر شما پدر و مادری كه موجب هدایت من به میدان جنگ در راه اسلام و میهن اسلامی شدید، تا پیكر قطعه قطعه ام را تحویل بگیرید، به راستی مگر پیكر ما عزیزتر از پیكر شهیدان بدر و احد است. حضرت حمزه( ع) در آن بیابان، علاوه بر درآمدن جگرش نیز قطعه قطعه شد و قطعه قطعه شدن جوانان ما مثل شهیدان صدر اسلام به این معنیست که انقلاب از انقلاب جهانی صدر اسلام سرمشق گرفته است و این پدران و مادران با ایثار کردن فرزندانشان نشان میدهند كه از مولایشان حسین( ع) سرمشق گرفته اند، این انقلاب در روز ۱۵ خرداد سرچشمه و ۲۲ بهمن به ثمر رسید.

  تو برادرم و خواهرم، توئی كه باید با خون من و پیامی كه از خون  من می رسانی؛ انقلاب را پاسداری كنی. شما باید بدانید که وظیفه ی سنگینی دارید، چون درصورت عدم رساندن پیام، هم وظیفه خود را انجام نداده اید و هم موجب پایمال کردن خون شهیدان شده اید، نكند که خدای ناكرده پس از شهادت شهیدان، پیامشان را نرسانده و مرده متحرك شوید. شهید همشه زنده است و نظاره گر پیامرسانانش است؛ درغیر این صورت روحش در عذاب است.

هدف از خلقت بشر از نظر شما چه بود آیا خوردن نعمت خدا و انجام كارهای دلخواهتان می باشد؛ خیر اینطور نیست، خداوند می فرماید:« ما صرفا جن و انس را برای عبادت آفریدیم.»

پس وظیفه ی ما عبادت کردن ، است که دارای مسئولیت های زیادی میباشد ، اطاعتت باید به نحوی باشد که موجب خشنودی خداوند گردد، البته هیچ وقت نمی توان شكر كامل خدا را به جا آورد، نعمت های خداوند به حدیست که اگر ۲۴ ساعت شكر كنیم باز یك از هزار انجام نداده ایم، البته امید داشته باشید، خداوند هم رحمن و رحیم است خداوند هر شكری كه ما انجام دهیم، نعمتی به ما می دهد و ما باز باید شكر كنیم.

مزار شهید احمد رضا عباسی,بیوگرافی شهید احمد رضا عباسی,آدرس مزار شهید احمد رضا عباسیشهید احمد رضا عباسی در ۷فروردین ۱۳۶۲ مورد اصابت خمپاره دشمن قرار گرفت

گردآوری: بخش مذهبی سرپوش

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش