سید مصطفی حسینی در گفت و گو با مهر، درباره تجاری بودن بخشی از سند سینما ایران، اظهار داشت: کاربری اصلی «ایران» سینمایی است و بخش کوچکی از کاربری تجاری در این سند مربوط به دایر کردن کافی شاپ و مواردی از این نوع وجود دارد که در سند هر سینمایی به شکل طبیعی وجود دارد.
وی در ادامه درباره شبهات مطرح شده درباره سینما ایران ابراز داشت: اگر این مکان از ابتدا کاربری فرهنگی نداشت به چه دلیل تا سال ۹۲ پروانه نمایش فیلمهای آن توسط اداره ارشاد اصفهان ثبت میشد.
ناآگاهی مسئولان اصفهان از تخلف تخریب سینما ایران توجیهی ندارد
مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان اصفهان افزود: مسئولان فرهنگی اصفهان قانونی بیاورند که نشان دهد تخریب هر نوع سینمایی نه فقط «ایران» قانونی است.
وی تصریح کرد: ما با همه نهادهایی که متولی فرهنگ بودند مکاتبه رسمی داشتیم و اسناد و مدارک ارسالی از دفتر رهبر معظم انقلاب درباره در اختیار گرفتن سینما همایون، ایران و اندیشه به صورت مکتوب به پیوست برای آنها ارسال شد.
حسینی اضافه کرد: واحد حقوقی ما با تمامی نهادهای مسئول اصفهان با سند و مدرک درباره اینکه تخریب این سینما تخلف است مکاتبه داشته است، سوال اینجاست که ادعای ناآگاهی مسئولان از کجا نشات می گیرد.
وی تصریح کرد: انتقال سینما ایران به حوزه هنری پروسهای زمانبر است چراکه به هر دلیلی بنیاد شهید چند سینما را هنوز واگذار نکرده است، طبیعی است که مالک فعلی سینما ایران همانند سینماهای فلسطین، ساحل و غیره صبر اتخاذ کرده و مسئولان نیز با حمایتهای خود به حفظ و نه تخریب مجموعه کمک میکردند.
- 19
- 5