یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۰۰۰۰۸۶

با بهترین خواص گردو آشنا شوید!

خواص گردو,خواص گردو برای بیماری دیابت,خواص گردو تازهخواص گردو برای سلامتی انسان بسیار زیاد است
گردو یکی از مغزهایی است که فواید و خواص شگفت انگیزی برای سلامتی و پوست و مو دارد. متخصصان تغذیه تأکید دارند به علت خواص گردو، اشخاص باید این ماده مغذی را بعنوان تنقلات و میان وعده در رژیم غذایی خود بگنجانند.

خواص گردو

درختان گردوی بومی در شرق آمریکای شمالی هستند اما امروزه بطور معمول در چین، ایران و در ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا پرورش می یابند. در زیر پوست درخت گردو یک مهره چروک و کره ای شکل است. گردو به دو بخش مسطح تقسیم می شود تا به صورت تجاری فروخته شود. گردو هم به صورت خام و هم بو داده و نمکی موجود هست.

خواص گردو برای سلامتی انسان بسیار زیاد است. گردوها برای پوست و بدن واقعاً عالی هستند و برای همین خیلی از برندهای مراقبت از پوست و زیبایی، محصولاتی شامل گردو دارند، زیرا غنی از مواد مغذی هستند که برای کارهای عادی زیبایی ما مفید هستند. گردوها تاثیر شگفت انگیزی در مراقبت از مو دارند و خیلی از شامپوها حاوی عصاره های گردو و روغن گردو هستند زیرا مو را سالم نگه می دارند و آنها را براق می کنند. در ادامه برخی از انواع خواص گردو عبارتند از:

- تأخیر در پیری پوست:

یکی از خواص گردو برای پوست است زیرا سرشار از ویتامین های B می باشد. ویتامین B استرس و خلق و خو را بسیار عالی مدیریت می کند. افزایش سطح استرس باعث ظهور زودرس چین و چروک شود و در نتیجه سبب افزایش سریعتر پیری می شود. حضور ویتامین های B، همراه با ویتامین e، به مبارزه با رادیکال های آزاد ناشی از استرس کمک می کند و این امر فرآیند سالمندی را به تأخیر می اندازد.

خواص گردو برای درمان صرع,خواص گردو,خواص گردو برای مغزیکی از خواص گردو برای پوست است زیرا سرشار از ویتامین های B می باشد

- گردو، داروی ضد سرطان:

مطالعات نشان می دهد اکسیداسیون چربی ها در جریان خون به سلامت شخص آسیب می زند و منجر به آترواسکلروزیس (تصلب شرائین) می شود و رژیم دارای گردو اکسیداسیون لیپیدهای­ خون را کاهش می دهد. بعلاوه گردو دارای فلاونوئیدی به نام اسید الاژیک است که این ماده رشد سلول های سرطانی را مسدود میکند. یک مطالعه جدید از پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیا دیویس نشان می دهد رژیم غذایی غنی از گردو یا روغن گردو میتواند رشد سرطان پروستات را کند نماید. آقایان میتوانند با مصرف چند عدد گردو در روز از این سرطان جلوگیری کنند. همچنین یکی دیگر از خواص گردو ، کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان است. وجود آنتی اکسیدان ها و فیتوسترولها در گردو در کاهش ابتلا به این بیماری مفید است.

- بهبود کیفیت خواب:

گردو نیز دارای ملاتونین است. ملانیون هورمونیست که مسئول خواباندن ماست. در مطالعه های انجام شده روی حیوانات مشاهده شد که گردو باعث افزایش سطح ملاتونین خون میشود. خوراکی های مملو از ملاتونین به شما در بهبود کیفیت خواب کمک می کند و دفعات بیدار شدنتان را در طول شب تقلیل می دهد. بدین ترتیب یکی از دیگر خواص گردو، بهبود کیفیت خواب است.

- گردو مناسب برای سلامت استخوان ها:

از خواص گردو میتوان به سلامت استخوان های بدن اشاره نمود. یک اسید چرب ضروری به نام اسید آلفا لینولینیک در گردو است. این اسید آلفا لینولینیک و ترکیبات آن با استخوان های قوی تر و سالم تر در رابطه بوده اند و زمانی که شما از گردو اسیدهای چرب امگا ۳ جذب می کنید، التهاب کاهش می یابد و در نتیجه باعث حفظ استخوان ها برای مدت زمان طولانی‌تر میشود.

- سلامت قلب:

گردو امکان دارد سلامت قلب را تقویت کند. در گردو اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع نشده سبب کاهش کلسترول و تری گلیسیرید LDL (مضر) میشوند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد. بدین ترتیب یکی از خواص گردو، سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی است.

خواص گردو برای پوست,خواص گردو برای سلامت استخوان,خواص گردویکی از خواص گردو کمک به سلامت قلب می باشد

- خواص گردو برای دیابت:

از دیگر خواص گردو میتوان به بهبود بیماری قند اشاره کرد. یك رژیم غذایی روزانه نسبتا كم چرب (یا كمتر از ۳۰ درصد كالری به صورت چربی) كه حاوی ۳۰ گرم گردو باشد، منحنی لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد. گردو دارای مقدار قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا – سه) است كه مسئول این اثرات سودمندند. اسیدهای چرب امگا – سه مقاومت به انسولین را كه یكی از علائم اولیه بیماری قند تیپ دو است، بهبود می بخشد.

- درمان صرع:

یکی دیگر از خواص گردو، درمان بیماری صرع اسـت. میزان منگنز در افراد مبتلا بـه تشنج و صرع نسبت بـه افراد سالم کم تر اسـت، با توجه به این کـه مغز گردو غنی از منگنز اسـت بـه درمان صرع کمک میکند.

- تقویت سیستم ایمنی بدن:

در گردو مواد معدنی گوناگونی مثل روی و منگنز و نیز ویتامین آ وجود دارد که میتواند سبب بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شود. مطالعات نشان داده است افرادی که گردو مصرف می کنند کمتر به بیماری های عفونی و واگیر مبتلا میشوند. از این رو یکی از خواص گردو تقویت دستگاه ایمنی بدن است.

خواص گردو,خواص گردو برای قلب,خواص گردو برای مویکی از خواص‌ گردو، کمک به سم زدایی بدن است

- کاهش التهاب و بهبود آرتریت:

مصرف گردو برای مبتلایان به آرتریت توصیه می شود. در این شرایط است که بخاطر التهاب بدن، در مفاصل درد و ورم ایجاد می شود. یکی از خواص گردو کاهش التهاب است چون گردو دارای اسیدهای چرب امگا – ۳ است و این امر را میتوان به واسطه ی کاهش نشانگرهایی مثل پروتئین واکنشگر C بعد از مصرف گردو اثبات کرد.

-پاکسازی کبد:

پاکسازی کبد یکی از سایر خواص گردو است. مقدار زیاد اسید آمینه ال آرژنین در گردو به کبد کمک می کند تا پاک سازی شده و ضمنا منبع خوبی از گلوتاتیون و امگا ۳ استکه برای فرآیند سم زدایی طبیعی کبد سودمند است. پلی فنول های گردو، از آسیب کبد که ناشی از تتراکلراید کربن و دی – گلاکتوزامین است جلوگیری می کنند. ویتامین e موجود در مغزهایی چون گردو، علائم بیماری های کبد ناشی از چاقی را کاهش می دهند.

- کاهش وزن:

گردو دارای سطح بالایی از ویتامین خانواده B است. شهرت این ویتامین ها به علت توانایی آنها در افزایش متابولیسم (سوخت و ساز بدن) است. این بدان معناست که برای افزایش مصرف کالری در حین استراحت و تحرک گردو مصرف کنید. همین امر هم در آخر منجر به کاهش وزن خواهد شد که این از خواص گردو است.

خواص گردو و تقویت حافظه,خواص گردو,خواص گردو بر حافظهاز خواص گردو میتوان به کاهش وزن اشاره کرد

- خواص گردو برای مو:

گردو منبع عالی پتاسیم، اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹ است که همه ی این مواد، تقویت کننده فولیک های مو است. مصرف منظم روغن گردو از کچلی جلوگیری می کند. از خواص گردو میتوان به خاصیت مرطوب کنندگی آن اشاره کرد که در نتیجه ضدشوره است و از بروز عفونت بر اثر طاسی جلوگیری می کند.

- حمایت از سلامت مغز:

گردو میتواند در خصوص زوال مغزی مرتبط با سن کمک کند و شروع آنرا به تأخیر بیندازد و پیشرفت بیماری فراموشی را آهسته کند. گردو بدلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد از عصب حمایت می کند و از آسیب آنها توسط رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند. خواص گردو برای جوان ها این است که نیز توانایی استنتاج از مجموعه اطلاعات را فزونی می دهد – توانایی که به آن استدلال استنتاجی می گویند و کلید ادراک است.

خواص گردو برای بیماری دیابت,خواص گردو تازه,خواص گردویکی از دیگر خواص‌ گردو کمک به بهبود خواب در افراد است

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش