جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۸۰۰۳۹

دعای چهل کلید چه خواص و فضایلی دارد؟

دعای چهل کلید,دعای چهل کلید برای ازدواج,دعای چهل کلید برای بخت گشاییدعای چهل کلید توسط فضه و به نقل از دختر پیامبر آمده است
دعای چهل کلید حضرت زهرا( س)، از دعاهای موثری می باشد که برای اجابت همه ی دعاها خوانده میشود و فوق العاده مجرب است. در این مطلب از سرپوش متن دعای چهل کلید به همراه خواص آن ذکر شده است.

سندیت دعای چهل کلید بر اساس روایات

دعای ۴۰ کلید نقل از دخت پیامبر می باشد که توسط فضه گفته شده است. یکی از کنیزان حضرت زهرا( س) فضه نوبیه بود. از او روایتی نقل شده که می گوید در روز جمعه به خانه ی حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیه رفتم، دیدم که ایشان در حال خواندن دعایی بود سپس آن دعا را بر ظرف آبی دمید. از او پرسیدم که به چه دلیلی این کار را انجام داد؛ ایشان زمانیکه از خواندن دعا فراغت یافت در جواب سؤال من فرمودند:

فضه این دعایی که من خواندم دعای چهل کلید بود هر شخصی که در روز جمعه غسل کند و این دعا را بخواند و سپس آب پاکی بیاورد و این دعا را بر آن بدمد و بنوشد باعث میشود تا بخت ۵۰ ساله اش باز شود.

و اگر الفت و محبتی در بین زن و شوهر نباشد و بر آب این دعا را بخواند و سپس این آب را در طعامش بریزد و به خورد شخص بدهد، به قدرت خداوند به محبت یوسف و زلیخا می رسد

و جهت جادو، آن دعا را به گلاب و نبات و زعفران بخواند و بنوشد و با آبی که این دعا را خوانده، غسلش را انجام دهد به فرمان خداوند متعال بازگردد.

و اگر شخصی در محضر سلاطین برود و بر گلاب این دعا را بخواند، سپس گلاب را بر صورت خود بمالد با حرمت میشود.

و چنانچه در آب این دعا غسل کند، خداوند آن شخص را از جمیع بلیات محافظت می کند و از حیله ی مکاران و سحر جادوگران و همچنین از شر جمیع خلقلان در امان میماند.

نحوه خواندن چهل کلید

از ابتدا تا انتهای دعای چهل کلید فقط یک مرتبه خوانده می شود. شماره های ۱ تا ۴۰ که در کنار آیات نوشته شده است نمایانگر تعداد کلیدهاست، نه این که به تعداد آن عدد، آن آیه خوانده شود.

آداب خواندن چهل کلید

> برای این که بین زن و شوهر آشتی و صلح برقرار شود و مهر و محبت در بین آن ها افزایش یابد باید این دعا را بر آب پاک یا گلاب بخوانند و هر دوی آن ها بنوشند.

> برای این که بیماری شفا یابد باید دعا را بر آب پاک یا گلاب بخوانند و بیمار آن آب را بخورد. به لطف خداوند آن بیمار شفا خواهد یافت.

> بمنظور حاجت روا شدن باید دعا را بر گلاب خوانده و بر صورت بمالید.

> بهتر است دعای چهل کلید در روز جمعه خوانده شود.

> قبل از این که دعا خوانده شود، ابتدا نیت قلبی کنید و سپس هفت مرتبه صلوات بفرستید.

طریقه خواندن دعای چهل کلید برای گشایش بخت

دعای چهل کلید را به قصد گشایش بخت و رسیدن به حاجت در روز جمعه بخوانید. شما باید نیت قلبی، پیش از خواندن دعا داشته باشید و ۷ مرتبه صلوات بر پیامبر اکرم ( ص) بفرستید. پس از خواندن دعا و فوت کردن آن بر تشت آبی، باید با همان آب، غسل کنید و آب باقی مانده در تشت را پای درخت بریزید؛ به این دلیل که متبرک است و اسماء الهی بر آن خوانده شده است.

دعای چهل کلید حضرت زهرا,طریقه خواندن دعای چهل کلید,دعای چهل کلید حضرت فاطمهطریقه خواندن دعای چهل کلید برای گشایش بخت بهتر است در روز جمعه خوانده شود

خواص دعای چهل کلید

خواص دعای چهل کلید عبارتست از:

* تسخیر قلوب و مهر و محبت

* ایجاد آشتی و الفت بین زن و شوهر

* ابطال سحر و طلسم

* کارگشایی و فتح و گشایش امور

* شفای بیماری

* دفع جمیع بلایا

* دفع دشمن

* بخت گشایی و ازدواج

* باز شدن بخت ۵۰ ساله

* محبت و جلب معشوقه

* دفع مشکلات

* حفاظت از بلایا، مکر مکاران و سحر ساحران و در امان ماندن از شر

متن دعای چهل کلید

دعای چهل کلید به شرح زیر میباشد :

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِینًا (۲بار) سَلَامٌ عَلَیْكُمْ طِبْتُمْ فَادْخُلُوهَا خَالِدِینَ  (۳ بار) لَقَدْ جَاءكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْكُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُوفٌ رَّحِیمٌ (۴ بار)  رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذا بَاطِلاً سُبْحَانَكَ  (۵ بار)  وَتِلْكَ حُجَّتُنَا آتَیْنَاهَا إِبْرَاهِیمَ عَلَى قَوْمِهِ نَرْفَعُ دَرَجَاتٍ مَّن نَّشَاء  (۶ بار)  إِنَّ رَبَّكَ حَكِیمٌ عَلِیمٌ  (۷ بار ) وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا  (۸ بار) وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا   (۹ بار ) یَا نَارُ كُونِی بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَى إِبْرَاهِیمَ (۱۰ بار)  وَأَرَادُوا بِهِ كَیْدًا فَجَعَلْنَاهُمُ الْأَخْسَرِینَ  (۱۱ بار) فَنَادَى فِی الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ (۱۲ بار) وَلَا تُمْسِكُوا بِعِصَمِ الْكَوَافِرِ (۱۳ بار) وَأُلْقِیَ السَّحَرَةُ سَاجِدِینَ  (۱۴ بار)  وَمِنَ النَّاسِ مَن یَتَّخِذُ مِن دُونِ اللّهِ أَندَاداً یُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللّهِ وَالَّذِینَ آمَنُواْ أَشَدُّ حُبًّا لِّلّهِ وَلَوْ یَرَى الَّذِینَ ظَلَمُواْ إِذْ یَرَوْنَ الْعَذَابَ أَنَّ الْقُوَّةَ لِلّهِ جَمِیعاً وَأَنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعَذَابِ (۱۵ بار) وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ (۱۶ بار)  إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ (۱۷ بار) بحق محمد مصطفی صلی الله علیه وسلم  (۱۸ بار) و بحق جبرئیل و میکائیل و اسرافیل و عزرائیل (۱۹ بار)  یا حنان یا منان یا دیان یا برهان  (۲۰ بار)

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ (۲۱ بار)

نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ (۲۲ بار) وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ (۲۳ بار)  یس وَالْقُرْآنِ الْحَكِیمِ (۲۴ بار) قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ (۲۵ بار)  لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ وَلَمْ یَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ (۲۶ بار) لَیْسَ كَمِثْلِهِ شَیْءٌ وَهُوَ السَّمِیعُ العلیم (۲۷ بار)  قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ مِن شَرِّ مَا خَلَقَ  (۲۸ بار) قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ مَلِكِ النَّاسِ (۲۹ بار)  قُلْ كَفَى بِاللّهِ شَهِیدًا بَیْنِی وَبَیْنَكُمْ (۳۰ بار) َقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا (۳۱ بار) قُلْ یَجْمَعُ بَیْنَنَا رَبُّنَا ثُمَّ یَفْتَحُ بَیْنَنَا بِالْحَقِّ وَهُوَ الْفَتَّاحُ الْعَلِیمُ (۳۲ بار)  قُلْ أَرَأَیْتُمْ إِنْ أَهْلَكَنِیَ اللَّهُ وَمَن مَّعِیَ أَوْ رَحِمَنَا فَمَن یُجِیرُ الْكَافِرِینَ (۳۳ بار) قُلْ أَرَأَیْتُمْ إِنْ أَصْبَحَ مَاؤُكُمْ غَوْرًا (۳۴ بار) قُلْ یَا أَیُّهَا الْكَافِرُونَ لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (۳۵ بار)  قُل كُونُواْ فردة خاشعین (۳۶ بار) قُلْ سِیرُواْ فِی الأَرْضِ ثُمَّ انظُرُواْ كَیْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِینَ (۳۷ بار) قُلْ مَن یَكْلَؤُكُم بِاللَّیْلِ وَالنَّهَارِ  (۳۸ بار) قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالًا

الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ  (۳۹ بار) قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ یُوحَى إِلَیَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ (۴۰ بار) سُبْحَانَ رَبِّكَ رَبِّ الْعِزَّةِ عَمَّا یَصِفُونَ وَسَلَامٌ عَلَى الْمُرْسَلِینَ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ و به نستعسن و صلوات و السلام علی سیدنا نبینا ابوالقاسم المحمد اللهم صل علی محمد و اله محمد و الطاهرین یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا شکیکفی یا قاهرو

فواید دعای چهل کلید,روش خواندن دعای چهل کلید,دعای چهل کلید,دعای چهل کلید برای بخت گشاییتسخیر قلوب و مهر و محبت از جمله خواص دعای چهل کلید میباشد

گردآوری: بخش مذهبی سرپوش

  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش