جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۰۰۰۰۵۶

فراماسونری چیست؟؛ آشنایی با برخی از نماد های فراماسونری

فراماسونری,اسرار فراماسونری,رازهای فراماسونریفراماسونری عمده ی تعلیمات خود را از حکومت طاغوتی و شیطانی مصر باستان کسب کرده
فراماسونری واژه ای است که تا به امروز لااقل یک بار نام آن به گوش همه ما خورده است و همیشه با شنیدن آن در هاله ای از ابهام فرو خواهیم رفت، فرقه عجیبی که افراد قدرتمند جهان من جمله اولین رئیس جمهور آمریکا یعنى جورج واشنگتن و بسیارى دیگر مثل چرچیل، ولتر، موتزارت و… عضو آن بوده اند.

فراماسونری

واژه ی ماسون (mason) به معنای بنّا، فراماسون (Freemason) به معنای بنّای آزاد است. ماسونری یک تشکیلات منظم جهانی است که بر ارکان دولت های جهان و اغلب وجوه زندگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جوامع، سلطه یافته است و بسیار هم آزادانه عمل می کند. کسی که عضو فراماسونری است، ماسون یا فراماسون نامیده می شود. ساختمانی که مرکز فعالیت ماسونهاست لژ نام دارد.

یکی از بزرگ ترين مقاصد گروه های ماسونی این است که زمینه را برای حکومت فردی از بین ماسون ها با عنوان نمادین ضد_ مسیح (Antichrist) یا به تعبیر برخی از گروه های ماسونی، فرعون جدید (New Pharaoh) آماده کنند. فراماسونری جمعیتی سرّی است که کسی به آسانی نمی تواند در حریم آن نفوذ کند و اگر هم راه یافت، مکلف است اسرار آنرا مکتوم نگه دارد؛ ولی با این وجود، کسانی توانستند به حریم آن نفوذ کنند و به اسناد و مدارک مهمی دست یابند و موفق به کشف و افشای اسرار آن ها شوند.

آغاز شکل گیری فراماسونری

در ۱۷۱۴ خانواده ای یهودی و مورد حمایت یهودیان به نام خاندان هاوس بورگ در انگلیس روی کار آمدند. ژانتئوفیلدزا گوئلی که با جان لاک همراه و رفیق بود و با نیوتن ارتباطی عمیق داشت، یکی از افرادی است که در روی کار آمدن خاندان هاوس بورگ در سال ۱۷۱۴ مؤثر بود. این ها به این نتیجه می رسند که برای غلبه بر انگلستان که جامعه ای با مذاهب و گروه ها و گرایش های متفاوت بود، باید تشکیلاتی تأسیس کنند که بتواند همه را زیر چتر خود جمع کند و تشکیلاتی را از در هم آمیختن این سه چهار جریان و با یکسری اصول بوجود بیاورند. این اصول باید طوری باشد که بتواند همه آدم ها را علی رغم تفاوت هایی که با هم دارند؛ چه از جهت مذهب، چه از جهت نوع معیشت، درجه و طبقات درون آن تشکیلات جمع نماید و آنها با یک فعالیت مشترک برای سلطه بر جهان یا فراهم کردن مقدمات سلطه بر جهان، اقدام کنند.

فراماسونری در ایران

اولین فراماسونری در ایران به دوران ناصر الدین شاه قاجار برمی گردد. میرزا ملکم خان ناظم الدوله، اولین انجمن نوین سیاسی اجتماعی ایران را در سال ۱۲۷۵ یا ۱۲۷۶ قمری بنیان نهاد و آن را فراموشخانه نامید. ریاست افتخاری انجمن که خود با اجازهٔ ناصرالدین شاه تأسیس شده بود، با شاه بود و اعضای آن از قشرهای متفاوتی بودند؛ به عنوان مثال هم دانش آموختگان دارالفنون از طبقهٔ متوسط شهری بودند و هم کسانی مانند شاهزاده جلال الدین میرزا بودند.

در دوره محمدرضا پهلوی برخلاف دوران رضاشاه با گسترش روابط سیاسی با غرب به خصوص انگلستان لژهای فراماسونری فراوانی در ایران تأسیس گردید و نفوذ فراماسون ها در سیاست ایران شدیداً توسعه و گسترش یافت. هرچند هیچ کدام از افراد مشهور خانواده پهلوی دست کم بطور رسمی عضو هیچ لژ فراماسونری نبودند ولی خیلی از رجال سیاسی، نخست وزیران، وزیران، نمایندگان مجلسین و فعالان سیاسی از فراماسون های معروف بودند. در ایران فراموشخانه توسط گروه های چپ گرا، مذهبی بنیادگرا و ملی گرایان لیبرال به عنوان مأمور مخفی انگلیس و صهیونیسم و در نتیجه عامل تمام بدبختی های ایران معرفی می شدند و این سبب تعطیل شدن و تحت پیگرد گرفتن اعضای این انجمن ها در پس از انقلاب شد.

تاریخچه فراماسونری,فراماسونری,معنی فراماسونریاولین فراماسونری در ایران به دوران ناصر الدین شاه قاجار برمی گردد

مصر باستان، منشأ فراماسونری

فراماسونری عمده ی تعلیمات خود را از حکومت طاغوتی و شیطانی مصر باستان کسب کرده است، هر چند تعالیم کمی نیز از بقیه ی حکومت های الحادی فرا گرفته است. در هر صورت رد پای حکومت طاغوتی فرعون های مصر باستان را میتوان در سرتاسر تعالیم ماسونی یافت. دعاهایی که فراماسون ها می خوانند، سرشار از عبارات مصری است که در زمان فراعنه استفاده می شد.

برخی از نماد های فراماسونری

۱. نقوش اهرام، مجسمه های ابوالهول و همچنین نوشته های هیروگلیف که در سرتاسر لژها و نشریات ماسونی به چشم می خورد یکی از نمادهای فراماسونری است.

۲. دعاهایی که فراماسون ها می خوانند، مملو از عبارات مصری است که در زمان فراعنه استفاده می شد. برای نمونه: (مَعَت نِب مِن آ، مَعَت بَ آ= بزرگ است استاد فراماسونری، بزرگ است روح فراماسونری)

۳. گونیا و پرگار، از دیگر نمادهای فراماسونری است. در وسط این دو علامت، حرف G قرار گرفته است (به اعتقاد فراماسون ها، «Goat= بز» نماد شیطان است. نکته ی جالب دیگر، اینکه در بعضی از لژها بر روی علامت سگونیا، علامت چشم جهان بین نیز حک شده است که نشانگر اهمیت فوق العاده ی علامت چشم جهان بین در نزد ماسون ها می باشد.

۴. ستاره ی شش گوش علامت و نماد بحث برانگیز فراماسونری است. این علامت در افکار عمومی بعنوان نماد «یهودی ها» شناخته شده است و به آن «ستاره ی داوود» یا «مهر سلیمان» هم می گویند؛ ولی در واقع این نماد هم جزء نمادهای الحادی بوده که طبق تفکرات الحادی مصر باستان ساخته شده است و نماد تعادل طبیعت بین زن و مرد، طبع سرد و گرم، الهه های ماه و خورشید و.... است. 

۵. افسانه ی ایزس (Isis) یا زن بیوه، نیز از زمان مصر باستان اقتباس شده است. فراماسونری معتقدند که تمام ماسونها فرزندان زن بیوه می باشند.

۶. علامت آنخ که نماد Isis است و در لژهای ماسونی بکار می رود. این علامت فراماسونری امروزه بعنوان نماد جنس زن و نشانه ی فمینیست ها (Feminists) نیز بکار می رود.

فراماسونری ها,شیطان پرستی و فراماسونری,فراماسونریفراماسونرى یک فرقه ى اجتماعى است یعنى مذهبى نیست

عقاید فراماسونری

گروه های گوناگون ماسونی بعضاً فلسفه ی عقیدتی متفاوتی دارند؛ اما با این حال در لابه لای عقایدشان، میتوان مشترکات فراوانی نیز یافت. نکته ی مهمی که وجود دارد این است که فلسفه ی وجودی بسیاری از عقاید فراماسونری به طور کامل شناخته نشده است، ولی این به معنای عدم وجود این اعتقادات نیست. برای مثال شواهد فراوانی وجود دارد که نشان می دهد اکثر گروه های ماسونی، شیطان را تقدیس می کنند. از جمله اذعان خود آنها به تقدیس لوسیفر (یکی از نام های شیطان) و یا استفاده از علائم بیشماری که اغلب آنها توسط گروه های شیطان پرست نیز استفاده می شوند؛ با این اوصاف ما می توانیم بفهمیم که ماسون ها شیطان پرست نیز هستند.

هنوز نمی دانیم که چه عاملی فراماسونری را به این تفکر سوق داده است. (البته این نکته تقریباً اثبات شده است که ماسون ها و شیطان پرستان به موجودی به نام ابلیس یا شیطان اعتقاد  ندارند، بلکه آن ها بزرگداشت شیطان را به عنوان نمادی برای مخالفت با ادیان انجام می دهند. در هر صورت، علت لجاجت بیش از حد آنها با دین و اصرار افراطی آن ها بر بزرگداشت شیطان بعنوان نماد ضد دینی، کاملاً روشن نشده  است.) نکته ی  دیگر  این  که خیلی از گروه های ماسونی شیطان پرست، الهه های ملل باستان را  نیز ارج می نهند. من جمله: Isis و Osiris و ... که این مطلب به طور کامل تایید شده است. 

فراماسونری,نشانه های فراماسونری,تاریخ فراماسونریفراماسونرى نماد و نشانه های زیادی دارد

گردآوری: بخش فرهنگ و اندیشه سرپوش

  • 20
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام من یکی از تصاویر خوبتون رو برداشتم، اگر تولید محتوای مربوطه، به دست خودتون بوده، ازتون تقاضا دارم راضی باشید!یا علی
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

حکایت های اسرار التوحید اسرار التوحید یکی از آثار برجسته ادبیات فارسی است که سرشار از پند و موعضه و داستان های زیبا است. این کتاب به نیمه ی دوم قرن ششم هجری  مربوط می باشد و از لحاظ نثر فارسی و عرفانی بسیار حائز اهمیت است. در این مطلب از سرپوش تعدادی از حکایت های اسرار التوحید آورده شده است.

...[ادامه]
ویژه سرپوش