فراماسونری
واژه ی ماسون (mason) به معنای بنّا، فراماسون (Freemason) به معنای بنّای آزاد است. ماسونری یک تشکیلات منظم جهانی است که بر ارکان دولت های جهان و اغلب وجوه زندگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جوامع، سلطه یافته است و بسیار هم آزادانه عمل می کند. کسی که عضو فراماسونری است، ماسون یا فراماسون نامیده می شود. ساختمانی که مرکز فعالیت ماسونهاست لژ نام دارد.
یکی از بزرگ ترين مقاصد گروه های ماسونی این است که زمینه را برای حکومت فردی از بین ماسون ها با عنوان نمادین ضد_ مسیح (Antichrist) یا به تعبیر برخی از گروه های ماسونی، فرعون جدید (New Pharaoh) آماده کنند. فراماسونری جمعیتی سرّی است که کسی به آسانی نمی تواند در حریم آن نفوذ کند و اگر هم راه یافت، مکلف است اسرار آنرا مکتوم نگه دارد؛ ولی با این وجود، کسانی توانستند به حریم آن نفوذ کنند و به اسناد و مدارک مهمی دست یابند و موفق به کشف و افشای اسرار آن ها شوند.
آغاز شکل گیری فراماسونری
در ۱۷۱۴ خانواده ای یهودی و مورد حمایت یهودیان به نام خاندان هاوس بورگ در انگلیس روی کار آمدند. ژانتئوفیلدزا گوئلی که با جان لاک همراه و رفیق بود و با نیوتن ارتباطی عمیق داشت، یکی از افرادی است که در روی کار آمدن خاندان هاوس بورگ در سال ۱۷۱۴ مؤثر بود. این ها به این نتیجه می رسند که برای غلبه بر انگلستان که جامعه ای با مذاهب و گروه ها و گرایش های متفاوت بود، باید تشکیلاتی تأسیس کنند که بتواند همه را زیر چتر خود جمع کند و تشکیلاتی را از در هم آمیختن این سه چهار جریان و با یکسری اصول بوجود بیاورند. این اصول باید طوری باشد که بتواند همه آدم ها را علی رغم تفاوت هایی که با هم دارند؛ چه از جهت مذهب، چه از جهت نوع معیشت، درجه و طبقات درون آن تشکیلات جمع نماید و آنها با یک فعالیت مشترک برای سلطه بر جهان یا فراهم کردن مقدمات سلطه بر جهان، اقدام کنند.
فراماسونری در ایران
اولین فراماسونری در ایران به دوران ناصر الدین شاه قاجار برمی گردد. میرزا ملکم خان ناظم الدوله، اولین انجمن نوین سیاسی اجتماعی ایران را در سال ۱۲۷۵ یا ۱۲۷۶ قمری بنیان نهاد و آن را فراموشخانه نامید. ریاست افتخاری انجمن که خود با اجازهٔ ناصرالدین شاه تأسیس شده بود، با شاه بود و اعضای آن از قشرهای متفاوتی بودند؛ به عنوان مثال هم دانش آموختگان دارالفنون از طبقهٔ متوسط شهری بودند و هم کسانی مانند شاهزاده جلال الدین میرزا بودند.
در دوره محمدرضا پهلوی برخلاف دوران رضاشاه با گسترش روابط سیاسی با غرب به خصوص انگلستان لژهای فراماسونری فراوانی در ایران تأسیس گردید و نفوذ فراماسون ها در سیاست ایران شدیداً توسعه و گسترش یافت. هرچند هیچ کدام از افراد مشهور خانواده پهلوی دست کم بطور رسمی عضو هیچ لژ فراماسونری نبودند ولی خیلی از رجال سیاسی، نخست وزیران، وزیران، نمایندگان مجلسین و فعالان سیاسی از فراماسون های معروف بودند. در ایران فراموشخانه توسط گروه های چپ گرا، مذهبی بنیادگرا و ملی گرایان لیبرال به عنوان مأمور مخفی انگلیس و صهیونیسم و در نتیجه عامل تمام بدبختی های ایران معرفی می شدند و این سبب تعطیل شدن و تحت پیگرد گرفتن اعضای این انجمن ها در پس از انقلاب شد.
مصر باستان، منشأ فراماسونری
فراماسونری عمده ی تعلیمات خود را از حکومت طاغوتی و شیطانی مصر باستان کسب کرده است، هر چند تعالیم کمی نیز از بقیه ی حکومت های الحادی فرا گرفته است. در هر صورت رد پای حکومت طاغوتی فرعون های مصر باستان را میتوان در سرتاسر تعالیم ماسونی یافت. دعاهایی که فراماسون ها می خوانند، سرشار از عبارات مصری است که در زمان فراعنه استفاده می شد.
برخی از نماد های فراماسونری
۱. نقوش اهرام، مجسمه های ابوالهول و همچنین نوشته های هیروگلیف که در سرتاسر لژها و نشریات ماسونی به چشم می خورد یکی از نمادهای فراماسونری است.
۲. دعاهایی که فراماسون ها می خوانند، مملو از عبارات مصری است که در زمان فراعنه استفاده می شد. برای نمونه: (مَعَت نِب مِن آ، مَعَت بَ آ= بزرگ است استاد فراماسونری، بزرگ است روح فراماسونری)
۳. گونیا و پرگار، از دیگر نمادهای فراماسونری است. در وسط این دو علامت، حرف G قرار گرفته است (به اعتقاد فراماسون ها، «Goat= بز» نماد شیطان است. نکته ی جالب دیگر، اینکه در بعضی از لژها بر روی علامت سگونیا، علامت چشم جهان بین نیز حک شده است که نشانگر اهمیت فوق العاده ی علامت چشم جهان بین در نزد ماسون ها می باشد.
۴. ستاره ی شش گوش علامت و نماد بحث برانگیز فراماسونری است. این علامت در افکار عمومی بعنوان نماد «یهودی ها» شناخته شده است و به آن «ستاره ی داوود» یا «مهر سلیمان» هم می گویند؛ ولی در واقع این نماد هم جزء نمادهای الحادی بوده که طبق تفکرات الحادی مصر باستان ساخته شده است و نماد تعادل طبیعت بین زن و مرد، طبع سرد و گرم، الهه های ماه و خورشید و.... است.
۵. افسانه ی ایزس (Isis) یا زن بیوه، نیز از زمان مصر باستان اقتباس شده است. فراماسونری معتقدند که تمام ماسونها فرزندان زن بیوه می باشند.
۶. علامت آنخ که نماد Isis است و در لژهای ماسونی بکار می رود. این علامت فراماسونری امروزه بعنوان نماد جنس زن و نشانه ی فمینیست ها (Feminists) نیز بکار می رود.
عقاید فراماسونری
گروه های گوناگون ماسونی بعضاً فلسفه ی عقیدتی متفاوتی دارند؛ اما با این حال در لابه لای عقایدشان، میتوان مشترکات فراوانی نیز یافت. نکته ی مهمی که وجود دارد این است که فلسفه ی وجودی بسیاری از عقاید فراماسونری به طور کامل شناخته نشده است، ولی این به معنای عدم وجود این اعتقادات نیست. برای مثال شواهد فراوانی وجود دارد که نشان می دهد اکثر گروه های ماسونی، شیطان را تقدیس می کنند. از جمله اذعان خود آنها به تقدیس لوسیفر (یکی از نام های شیطان) و یا استفاده از علائم بیشماری که اغلب آنها توسط گروه های شیطان پرست نیز استفاده می شوند؛ با این اوصاف ما می توانیم بفهمیم که ماسون ها شیطان پرست نیز هستند.
هنوز نمی دانیم که چه عاملی فراماسونری را به این تفکر سوق داده است. (البته این نکته تقریباً اثبات شده است که ماسون ها و شیطان پرستان به موجودی به نام ابلیس یا شیطان اعتقاد ندارند، بلکه آن ها بزرگداشت شیطان را به عنوان نمادی برای مخالفت با ادیان انجام می دهند. در هر صورت، علت لجاجت بیش از حد آنها با دین و اصرار افراطی آن ها بر بزرگداشت شیطان بعنوان نماد ضد دینی، کاملاً روشن نشده است.) نکته ی دیگر این که خیلی از گروه های ماسونی شیطان پرست، الهه های ملل باستان را نیز ارج می نهند. من جمله: Isis و Osiris و ... که این مطلب به طور کامل تایید شده است.
گردآوری: بخش فرهنگ و اندیشه سرپوش
- 20
- 7
شاه پسر
۱۴۰۱/۶/۲۵ - ۱۵:۲۲
Permalink